League of Legends Wild Rift Çevrimiçi Oyun 2022

League of Legends Wild Rift Çevrimiçi Oyun 2022

Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Eyl 15, 2022 Yorum Yok

En son genişleme paketi olan League of Legends: Wild Rift’te, çeşitli ülkelerden şampiyonlar toplayan gizemli bir figür olan “sihirdar” olarak oynama şansına sahip olacaksınız. Amacınız çevrimiçi bir arenada bir şampiyonu kontrol etmek ve diğer oyuncularla ve bilgisayar kontrollü şampiyonlarla savaşmaktır. Hangi şampiyonu oynayacağınıza karar vermenize yardımcı olması için şampiyon kademe listesini gözden geçirmelisiniz.

Genel Bakış

Bu MOBA, “League of Legends”ın daha basit bir versiyonu ve yeni bir grup oyuncuyu kendine çekiyor. Oyunda beşe karşı beş maç, üç şerit ve bir orman var. Amaç, düşman taretlerini yok etmek ve nexus’u devirmektir. Oyunun mobil versiyonunun oynanması PC versiyonuna göre daha kolay olsa da, hala birçok stratejik unsur ve nüansı var.

Oyunun oynanışı PC versiyonuna benzer, ancak daha akıcı modlara ve yeniden dengelenmiş şampiyonlara sahip. Oyun, mobil cihazlar için de harikadır ve oyunu hareket halindeyken oynamak isteyenler için idealdir. Oyuncular, uygun satın alımlardan Gürültülü Piksel kazanır. Oyunun rekabet gücü de ana özelliklerinden biridir. Oyun boş zamanınızı geçirmenin eğlenceli bir yoludur.

Oyunun aynalı modu vardır, böylece diğer takımdaki oyuncu haritayı takip edebilir. Oyuncular kamerayı akıllı telefonları ile kontrol edebilir ve birbirlerinin karakterlerini görebilirler. Wild Rift haritası üç şeritten oluşuyor. Orman epik canavarlar ve şampiyonlarla dolu. Her şampiyon belirli bir role uyar ve League of Legends’a dayanır. Oyunda 50’den fazla şampiyon var.

Oyun, PC versiyonuyla aynı temel oyun mekaniğine dayanıyor, ancak maçların uzunluğu önemli ölçüde daha kısa. Oyunun Haziran 2022’de mobil cihazlar için piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Oyunun Asya ve Avrupa’da popülaritesini artırmaya devam etmesi ve önemli bir espor olması bekleniyor. Oyunun gelişimi 2019’un sonunda başladı ve bir yıl içinde küresel pazara çıkması bekleniyor.

Şampiyon Seviye Listesi

Wild Rift Çevrimiçi Oyununda her şampiyonun bir kademe listesi vardır. Şampiyonlar, baskın potansiyellerine, ekiplerinin savaşma etkinliğine ve her rolde ne kadar güce sahip olduklarına göre derecelendirilir. Bir taslakta hangi şampiyonun oynayacağını belirlemek için kademe listesini kullanabilirsiniz. Tier A ve S’de birçok şampiyon var. Bu şampiyonları oynaması kolay ve fazla düşünmeyi gerektirmez. Öte yandan Seviye B şampiyonları daha yüksek bir beceri sınırına sahiptir ve oynaması daha zordur.

Wild Rift’teki şu anki en iyi şampiyon S+ seviyesidir. Güçlüler ve bir oyun taşıyabilirler. B ve C kademe şampiyonları pek bir fayda sağlamaz. D Seviye şampiyonların sınırlı bir oyun tarzı vardır ve bir takımın başarısına engel olabilir. Ancak bu şampiyonlar tamamen bitmiş değil.

League of Legends: Wild Rift’teki seviye listesi 70’den fazla şampiyon içeriyor. Mevcut Şampiyon Kademe listesi, oyundaki en güçlü şampiyonlara odaklanıyor. Sıralamalar, bir şampiyonun genel performansını ve tüm sıralamalardaki etkisini hesaba katar. Sonuç olarak, daha yüksek seviyelerdeki şampiyonlar daha güçlüdür. Bu oyunda 70’in üzerinde şampiyon var ve liste sürekli güncelleniyor. Aşağıdaki liste, oyundaki herhangi bir rol için hangi şampiyonların en iyi olduğuna karar vermek için bir kılavuz olarak kullanılabilir.

LOL’deki en üst düzey şampiyonlar arasında Tanky Melee Bruisers, AP Carrys, Utility Champs ve Demon Kings bulunur. Bu şampiyonlar, dövüşler başlatır ve rakiplerini uzaklaştırır. Nehrin Şeytan Kralı Tahm Kench, susuzluğu giderilemez bir başka güçlü şampiyon. Rakiplerini %40 yavaşlatır ve büyü hasarı verir.

League of Legends Wild Rift Çevrimiçi Oyun 2022

Yeni Arena

League of Legends: Wild Rifft’teki yeni arenada üç para birimi olacak: altın, gümüş ve platin. Arena olaylara göre değişecek ve oyuncular birkaç ejderha çağırabilecek. Üç tür arazi olacak, bu yüzden oyuncuların bunları buna göre ayarlaması gerekecek. Yeni arena, Yama 3.1 ve 3.2’deki test sunucularında mevcut olacak. Oyun resmi çıkışını Yama 3.3’te yapacak.

Popüler MMORPG’nin mobil versiyonu League of Legends: Wild Rift’e yeni bir arena geliyor. Oyuncuların büyük bir arenada diğer oyunculara karşı savaşmasına izin verecek. Sonuç olarak oyuncular güçlü şampiyonlarla oynama şansına sahip olacaklar. Yeni arena hem iOS hem de Android kullanıcıları için geçerli olacak. Oyunun genişlemesi konsollar için de geçerli olacak.

League of Legends: Wild Rift’te oyuncular hem destek hem de yakın dövüş şampiyonu olarak oynayabilir. Hatta ikisini birleştirebilirsiniz. Dövüşürken, karakterinizi yükseltmek için düşman minyonlarını para için toplayabileceksiniz. Ayrıca bir Loncaya katılabilir ve ekibiniz için özel ödüller kazanabilirsiniz. İster tank, ister taşıyıcı, ister ormancı olun, her oyun için farklı şampiyonlar seçmenize olanak tanır.

Oyun, League of Legends PC ile aynı kurallara dayanmaktadır, bu nedenle PC versiyonunu oynayan oyuncular, mobil cihazlarında aynı seviyede heyecanı yaşayabilirler. League of Legends: Wild Rift, yumuşak kontrollerle hızlı ve eğlenceli bir 5v5 PvP MOBA sunuyor. Bu oyun aynı zamanda birçok akış sitesinde de mevcuttur. IGN’yi Twitter @lawoftd’da takip edebilirsiniz.

Kontroller

League of Legends: Wild Rift’in kontrolleri için bir rehber arıyorsanız doğru yere geldiniz. Popüler 5v5 MOBA’nın yeni mobil versiyonu “League of Legends: Wild Rift”in piyasaya sürülmesiyle, hızlı tempolu arena savaşının, yumuşak kontrollerin ve çeşitli oyun modlarının keyfini çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz.

League of Legends: Wild Rift yarışmalarında oyuncular, antrenörler ve yayıncılar aynı anda birden fazla takım için oynayamaz. Yüksek hacimli kumarbazlarla ilişki kuramazlar veya bahisleri etkileyebilecek bilgiler veremezler. Oyun ayrıca oyun istemcisini değiştirerek hile yapmayı da yasaklar. Ayrıca, başka bir oyuncunun hesabı altında oynamak veya başka bir kişiden bunu yapmasını istemek yasaktır.

Hacking: Bu oyunun kurallarının ihlali, diğerlerine göre avantaj elde etmek için rekabet cihazlarını veya sunucularını değiştirmektir. İstismar, oyunu kötüye kullanmak için bilinen Hataları kullanmak olarak tanımlanır. İstismar, Wild Rift’te amaçlandığı gibi çalışmayan işlevlerin kasıtlı olarak kullanılmasıdır. Ayrıca, başka bir Oyuncunun hesabı altında oynamayı ve birini aynı hesap altında oynamaya teşvik etmeyi içerir.

Bu kurallara ek olarak, bir ihlalden şüpheleniliyorsa Riot bir takıma karşı işlem yapabilir. Oyun Sahibinin, şüphelenilen veya gerçek kural ihlallerini Riot’a bildirmesi gerekir ve buna karşılık olarak cezai işlem uygulayabilir. Kuralları ihlal ederseniz, lütfen yasa dışı bir şey yapmadan önce hukuk danışmanına başvurun. League of Legends: Wild Rift Online Game 2022’nin kontrollerini kullanıyorsanız, kazanmanın kaybetmekten çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Yeni E-spor Sezonu

League of Legends video oyununun yaklaşan sezonu, espor sahnesine yeni şampiyonlar getiriyor. Aynı zamanda temel yarığı da tanıtır. Oyun, esporda hızlı bir büyüme yaşıyor ve önümüzdeki 2022 sezonunun daha da fazla heyecan getireceği kesin. League of legends turnuvasında yarışmayı dört gözle bekliyorsanız, oyunun yeni espor sezonu hakkında bilmeniz gereken bazı şeyler burada.

Riot Games, Dünya Şampiyonası ve Valorant Şampiyonlar Turu’nu içeren League of Legends e-spor yarışmalarının operatörüdür. Oyun yapımcısı ayrıca kurumsal sponsorluklardan, ticari mallardan ve yayın haklarından da para kazanıyor. Oyunun başarısına rağmen, geliştirici zehirli bir çalışma ortamı oluşturmak ve anlaşmazlıkları çözmek için zorunlu tahkim kullanmakla suçlanıyor. Şirket, League of Legends: Wild Rift Online Game’e ek olarak aynı evrene dayalı yeni bir oyun olan Legends of Runeterra’yı yayınladı.

Wild Rift e-sporunun ilk sezonunda oyun için sekiz bölgesel lig yer alacak. Ocak ayında başlayacak ve Mayıs ayına kadar devam edecek. Her bölgeden ilk iki takım, oyundaki en iyi takımı taçlandıracak büyük bir turnuvada yarışacak. Turnuva, oyun için dünya şampiyonası görevi görecek. Bu, oyun için ileriye doğru atılmış büyük bir adım olsa da, oyuncular Wild Rift’te espor sezonunun başlamasına daha çok yol olduğunun farkında olmalıdır.

Ligde yer alan oyuncular, Turnuva Operatörünün disiplin cezasına tabi olduklarının farkında olmalıdır. Kurallara uymazlarsa, Turnuva Operatörü onları Resmi Müsabakadan diskalifiye etme hakkına sahiptir. Ayrıca, bir Takım Üyesi oyundan tamamen yasaklanabilir. Bu durumda, Turnuva Operatörü bir Takım Üyesinin diskalifiye edildiğini veya yasaklandığını duyurma hakkına sahip olacaktır.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir