1987 arcade temalı yeni oyun duyuruldu: Operation Wolf Returns: First Mission

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber May 06, 2023 Yorum Yok

 
Yayıncı Microids ve geliştirici Virtuallyz Gaming, arcade nişancı temalı üretim Operation Wolf Returns: First Mission’ı PlayStation VR2, Quest 2 ve PICO 4 için duyurdu. VR oyunu 22 Haziran’da çıkış yapacak.
 
Operation Wolf Returns: First Mission tıpkı vakitte hem fizikî hem de dijital olarak PlayStation 5, PlayStation 4, Switch, Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam üzerinden) için piyasaya sürülecek. Bu platformlara sonbaharda gelecek.
 
Yeniden düzenlenmiş bir sürüm
 
 
 
Operation Wolf Returns: First Mission, 1987 yılında çıkış yapan arcade oyununun yine canlandırılması olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Rail Shooter çeşidini bizlere sunacak olan bu üretimde 80’lerin aksiyon sinemalarından miras kalan bir atmosfer bizleri bekliyor.
 
1987 yılında arcade olarak piyasaya sürülen kült aksiyon oyununun tekrar yorumu  Operation Wolf Returns: First Mission’da isterseniz Biricik isterseniz de bölünmüş ekranda arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir