Şubat Ayının Dördüncü Haftasında Çıkış Yapacak PC Oyunları: 23-30 Şubat 2023

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Oca 27, 2023 Yorum Yok

 
Şubat ayı içerisinde birçok cinsten PC oyunu bizleri bekliyor olacak. Şubat ayının birinci, ikinci ve üçüncü haftasında çıkış yapacak oyunları sizlere sunduk: Bu oyunlara buradan, buradan ve buradan bakabilirsiniz. Artık ise Şubat ayının dördüncü haftasının oyunlarını sunacağız. Bu liste içerisinde 23 – 30 Şubat tarihleri ortasında çıkış yapacak oyunlar yer alıyor. Oyunlara, çıkış tarihlerine ve öbür ayrıntılarına aşağıdan bakabilirsiniz.
 
– Blood Bowl 3 (23 Şubat)
 
 
Cyanide Studio tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan fantezi Amerikan futbolu oyunu Blood Bowl 3, 23 Şubat tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şiddet ve vahşetin yer aldığı bu üretim içerisinde farklı bir spor çeşidi bizleri bekliyor olacak. Amerikan futboluna farklı bir nazar açısı getiren ve bu sporun daha da tehlikeli hale büründüğü bu oyun Şubat ayı içerisinde beklenen imaller ortasında yer alıyor. Serinin üçüncü oyunu yeni eklemeleri, grafik geliştirmelerini, Türlü içerikleri ve daha fazlasını bizlere sunmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde rakiplere karşı üstünlük kurabiliyor, Amerikan futbolunda geçerli kuralları uygulayabiliyor ve bunu daha şiddetli bir formda yapabiliyoruz.
Masa oyunu öğelerinin yer aldığı ve kart sisteminin de bulunduğu bu spor oyunu içerisinde aslında bir nevi taktiklerimizi de geliştirebiliyoruz diyebilirim. Dizi tabanlı taktik ögeleri bu üçüncü oyun ile birlikte harmanlanıyor ve bizlere daha farklı ve eğlenceli bir Bina sunulmaya çalışılıyor. Oyun içerisinde kendimize ilişkin bir ekip kurabiliyor, kurduğumuz bu ekibe Türlü güçte oyuncular alabiliyor, bu oyunculara Türlü yetenekler aktarabiliyor, karşımıza çıkan rakipleri ortaya alıp ezebiliyor, onlara göz dağı verebiliyor ve hatta sahanın derinliklerine bile gömebiliyoruz.
Şiddetin ve vahşetin yer aldığı bu spor oyunu içerisinde 12 farklı ırk yer alıyor. Bu ırkların her birinin kendine ilişkin Çeşitli özellikleri ve marifetleri bulunuyor. Oyunda birinci olarak ırk seçip kendi ekibimizi kuruyoruz, bu ekibi büsbütün biz yönetiyoruz ve Dizi tabanlı taktik stratejisi kapsamında oyuncularımızı birer birer yönetiyoruz ve rakip ekibe karşı üstünlük sağlamaya çalışıyoruz. Oyunda var oyuncularımızı rakip oyunculara karşı müdafaaya çalışıyor, üzerimize gelen rakiplerden sıyrılmaya çalışıyor ve onları yere sermeye başlıyoruz. Sayı çizgisine ulaşana kadar bu süreç Daimi olarak işliyor ve karşımıza çıkan tehlikeleri de alt etmeye çalışıyoruz.
Blood Bowl 3 oyununda ırklar ortasında troller, imparatorluk üyeleri ve daha fazlası yer alıyor. Bu ırklar ortasındaki seçim büsbütün bize ilişkin oluyor. cins ırklardan seçtiğimiz kadrosu oluşturabiliyor ve bizlere bu üretimde birçok özgürlük sunuluyor. Bu özgürlükler ortasında kadromuzu dilediğiniz üzere oluşturma mekaniği, görünüşlerini – zırhlarına büsbütün özelleştirme seçeneği ve daha fazlası bulunuyor. Oyun içerisinde giriştiğimiz bu gayrette rakiplerle aslında Aka bir dövüşe girişiyoruz. Bu dövüş esnasında oyuncularımız sakatlanabiliyor ve hatta ölebiliyor. Münasebetiyle bu duruma Fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Oyunda alanda bir anda Noksan oyuncularla kalabiliyor ve oyuncularımızı ne yazık ki toprağa gömebiliyoruz. Bu da oyuna vahşet ve şiddet getiren ögelerden biri olarak karşımıza çıkıyor.
Bu üçüncü oyunda serinin evvelki oyunlarına istinaden daha Çok yenilik ve içerik yer alıyor. Masa oyun kurallarına sahip olan bu üretimde Çeşitli özelleştirme seçeneği, tekli hikaye modu yani ilerleme modu, yenilikçi bir sistem, rekabetçi modu, sıralama sistemi, Özel oyun kuralları, yeni alanlar, 12 farklı ırk, zırh özelleştirme seçenekleri ve daha fazlası bu oyun içerisinde yer alıyor.
 
 
Takımımızı oluşturduğumuz ve koçluk yaptığımız bu şiddet dolu spor oyununda Alışılmış ki Temel maksadımız Nakit kazanmak. Bunu yapmak için de rakip kadrolara karşı gelmek, rakip ekip oyuncularını ezmek ve onları gömmek gerekiyor. Şiddetin Yargıç olduğu bu alanda kim kuvvetli ise o ayakta ve hayatta kalıyor. Çeşitli oyun modlarının yer aldığı bu üretimde istediğimiz ırkla oynayabiliyoruz, oyuncularımızı Türlü idmanlara çıkartabiliyoruz, onları güçlendirebiliyoruz ve zırhlarını özelleştirebiliyoruz. Zırh özelleştirme seçeneği aslında öteki rakip kadrolardan daha farklı olduğumuzu gösteriyor. Bu da birçok oyuncu tarafından sevilen mekaniklerden biri diyebilirim.
Oyun içerisinde üstte da bahsettiğim üzere Türlü modlar bulunuyor. Bu modlar ortasında Serüven modu, Yapay zekaya karşı yapabileceğimiz bir dostluk maçı modu, çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte gayrete girişmek için rekabetçi modu ve daha fazlası bu oyunda yer alıyor. Bunun yanı Dizi oyuncular bu üretimle birlikte kendi isteklerine ve kurallarına nazaran Çeşitli turnuvalar oluşturabiliyor, alanlarını, mükafatlarını seçebiliyor ve bu turnuvalara katılabiliyor.
Serinin evvelki oyunlarına oynayan oyunculara daha Çok hitap eden lakin yeni oyuncuları da kendisine çekmeye çalışan bu üretim bizlere fantezi Amerikan futbolu cinsini sunuyor. Standart bir spor stili değil de daha şiddetli vahşet dolu bir Bina bizleri bekliyor olacak. Blood Bowl 3 ilginizi çektiyse 23 Şubat tarihini bekleyebilirsiniz.
Oyun şu anda Steam platformunda ön siparişlere Aleni durumda. Oyunun standart sürümü 280 Türk lirasından, Black Orcs Edition ve Imperial Nobility Edition Sürümleri 340 Türk lirasından, Brutal Edition Sürümü ise 425 Türk lirasından satışa sunuluyor. Brutal Edition Sürümünü satın Meydan oyuncular oyuna 48 saat Evvel erişebiliyor ve oyunu öbür oyunculardan erken deneyimleyebiliyor. 
 
– Grim Guardians: Demon Purge (23 Şubat)
 
 
INTI CREATES tarafından geliştirilen ve birebir grup tarafından yayınlanacak olan metroidvania platform aksiyon macera oyunu Grim Guardians: Demon Purge, 23 Şubat tarihinde geliyor. Karanlık bir dünyanın bizlere sunulduğu platform oyununda 2D bir grafik sistemi benimsenmiş durumda. Soldan sağa hakikat ilerleyeceğimiz bu üretimde karşımıza çıkan düşmanları alt edebilecek, onlarla aksiyona girebilecek ve hayatta kalmaya çalışacağız.
Piksel grafiklere sahip bu oyunda Türlü karakterlerle tanışacak, onlardan arka planda işlenen hikaye hakkında bilgiler alacak ve Çeşitli misyonlar elde edeceğiz. Oyun içerisinde arka planda işlenen öyküye nazaran Aka bir sırrı ortaya çıkarmaya çalışacağız ve burada bulunan gizemi çözmek için elimizden geleni yapacağız.
İblislerin ve Çeşitli tehlikelerin tehlikelerin yer aldığı bu dünyada bir iblis avcısı olarak yer alacağız. Aksiyon ve dövüş öğelerinin oyunun temelini oluşturduğu bu üretimde Türlü silahlarla birlikte bu tehlikeleri alt etmeye çalışacağız. Oyunda Temel gayemiz nihayet iblisi alt etmek ve buradaki kaleyi başlarına yıkmak olacak.
Oyun içerisinde kız karakterlerin denetimini elimize alacağız. Bu iblis dolu kalede ilerlerken hem yakın aradan hem de Irak menzilli atak çeşitlerini kullanabileceğiz. Oyun içerisinde üzerimize gelen irili ufaklı Türlü tehlikelerin haricinde bir de kimi noktalarda işverenler çıkacak. İşveren dövüşleri olağan bir biçimde ilerlediğimiz düşmanlardan daha tehlikeli ve güçlü olacak. Hasebiyle bunları platform öğelerini kullanarak ve sağa sola kaçarak alt etmeye çalışacağız.
 
Oyun içerisinde iki farklı karakteri bulunacak, bu karakterlerden rastgele birisini seçebileceğiz. Bir Ira Irak menzilli bir atak çeşidine sahipken diğer Ira ise yakın uzaklıktan daha tesirli bir dövüş tarzına sahip. Hasebiyle ikisinin de farklı özellikleri ve marifetleri yer alacak. Bu iki Ira ortasında geçiş yapabilecek ve bunların yetenekleri konusunda ustalaşmaya çalışacağız. İki Ira Türlü kısımlarda kullanabilecek ve karşımıza çıkan düşmanları alt etmeye çalışacağız.
Karakterin birinde üstte da bahsettiğim üzere Irak menzilli bir atak tarzı olacak. Irak menzilli hamle tarzı gerçekleştirmek için de elinde hafif bir makineli tüfek olacak. Bu tüfekten çıkan mermileri karşımıza çıkan düşmanlar üzerine yağdırabileceğiz. Münasebetiyle bu sayede düşmanları yanımıza yaklaştırmayacak ve onlara kolay kolay alt etmeye çalışacağız.
Diğer bir Ira ise yakın uzaklıktan Fazla tesirli dövüş tarzına sahip. Bu Ira elindeki kılıcı ile birlikte sağa sola savurabiliyor ve toplu bir biçimde düşmanlara katledebiliyor. Münasebetiyle iki karakterin her birinin kendine mahsus yetenekleri ve maharetleri var. Bu da oyuna çeşitlilik getiren ögelerden biri olduğunu diyebilirim.
Eşli olarak oynayabileceğimiz bir mod yer alıyor
 
 
Oyun içerisinde Biricik oyunculu bir yapının yanı Dizi eşli olarak oynayabileceğiniz bir mod bulunuyor. Bu eşli olarak oynayabileceğimiz mod çevrimiçi bir mod olarak karşımıza çıkmıyor. Hasebiyle yanımıza bir arkadaşımızı yahut yakınımıza çağırabilir ve bölünmüş bir ekranda bu oyunu iki şahıslı olarak deneyimleyebiliriz. Oyun içerisinde iki şahıs oynamak daha eğlenceli bir tecrübe sunabilir.
Oyun tekrar oynanabilirlik açısından bizlere yeni tecrübeler sunmaya çalışıyor. Hasebiyle geliştirici takım bu husus üzerinde çalıştığını belirtiyor ve bu mekanik sayesinde de oyuna tekrar tekrar oynayabiliyorsunuz.
Karanlık bir atmosferin yer aldığı bu platform aksiyon macera oyunu 23 Şubat tarihinde geliyor. Siz de bu usul üretimlerden hoşlanıyorsanız bu oyuna bir Talih verebilirsiniz. Oyunun şu anda bir demo sürümü yer almıyor. Hasebiyle Steam platformu üzerinden İstek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün mail adresinize bir bildirim alarak oyunun çıktığını öğrenebilirsiniz. 
 
– Metal Mutation (23 Şubat: üstten görünümlü aksiyon roguelike)
 
 
T0 STUDIO tarafından geliştirilen ve birebir tarafından yayınlanacak olan üstten görünümlü roguelike ögelere sahip dövüş odaklı aksiyon oyunu Metal Mutation, 23 Şubat tarihinde çıkış yapacak. Roguelike ögelerinin çokça yer aldığı bu oyunda Daimi olarak yeni yetenekler keşfedeceğiz, bu yetenekleri düşmanlara karşı uygulayacağız ve karakterimizi güçlendirmeye çalışacağız. istikbal temasını yani cyberpunk bir dünyayı bizlere sunacak olan bu imal içerisinde Çeşitli zindanlara adım atacak, karşımıza çıkan mutasyonlu yaratıkları alt etmeye çalışacağız.
Tek oyunculu yahut Fazla oyunculuğu olarak oynayacağımız bu üretimde dört Benlik bir grup kuracak, dilersek de Biricik oyunculu olarak ilerleyeceğiz. çok oyunculu bir yapıyı bizlere sunan bu oyunda kuracağımız ekip ile Türlü stratejileri uygulayacak, düşmanların üzerine direkt saldırabilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. Yapay zekaların, robotların nano virüslerin ve daha fazlasının bulunduğu bu dünyada kıyamet sonrası bir tema işlenmiş durumda.
Uzak olmayan bir geleceği bizlere sunan bu imal içerisinde aslında Temel emelimiz insanlığı ve toplumu çöküşün eşiğinden kurtarmak. Burada bulunan Aka şirketlerin teknolojileri berbata kullandığını görüyoruz. Münasebetiyle bu durum insanlığı çöküşe ve önlenemez bir duruma sürüklüyor. Biz de bu vazife ile karakterimizi seçiyor ve Aka bir gayrete atılabiliyoruz.
Oyun içerisinde Türlü maharetleri düşmanların üzerinde sergileyebiliyoruz, kendimize ilişkin olacak Çeşitli silahlar alabiliyoruz, karakterimizin yeteneklerini güçlendirebiliyoruz ve düşmanlara karşı daha da etkin hale getirebiliyoruz. Metal Mutation içerisinde hem yakın hem de menzilli dövüş tarzları yer alıyor. BunlarıdDüşmanlar üzerine uygulamak büsbütün bize kalmış durumda. Yani istersek Irak dövüş tarzını benimsiyor istersek de düşmanlara yakından saldırarak bu bahiste uzmanlaşmaya çalışabiliyoruz.
 
 
Gelecek temalı bu üretim içerisinde karakterimizi yükseltebiliyor, silahlarımızı özelleştirebiliyor ve karşımıza çıkan yol ayrımlarını Özgür irademizle seçebiliyoruz. Oyunda düşmanların üzerine uygulayacağımız Türlü hünerler bulunuyor. Bu hünerler ile düşmanlara uzaktan makineli tüfekle ateş edebiliyor, Hasım kümelerinin ortasına girip kılıcımıza çevirerek alana hasarı verebiliyor, düşmanları doruktan atlayarak yere Meydan hasarlı bir Darbe sergileyebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Yani oyun içerisinde hasılı Fazla Çeşitli Yetenek cinsleri ve marifetler bulunuyor diyebilirim.
Çeşitli yeteneklere sahip karakterleri seçebileceğimiz bu oyun içerisinde bitirici vuruşlar yapabiliyoruz. Oyunda öbür yandan kendi karakterimizin geniş bir teknoloji ağacı bulunuyor. Bu teknoloji ağacı içerisinde Çeşitli yeteneklerin kilidini açabiliyor ve bu yetenekleri açarak düşmanlara karşı sergileyebiliyoruz.
En Çok dört oyuncunun bir kadro kurabildiği bu oyunda etrafı keşfe çıkabiliyoruz, keşfe çıktığımız bu yerler ortasında zindanlara akın edebiliyoruz, akın ettiğimiz bu zindanlar sayesinde etraftan kaynaklar toplayabiliyoruz. Bu sayede yeni hamle tarzlarını öğrenebiliyoruz ve bunların kilidini açabiliyoruz. Bu yetenekler üzerinde ustalaşabiliyor ve bizlere sunulan bu dünyadaki kıssada ilerleyebiliyoruz.
Siz de bu stil üstten görünümlü istikbal temalı dövüş odaklı aksiyon roguelike oyunlarını seviyorsanız ve bu stille ilginiz varsa bu imale da bir göz atabilirsiniz. Metal Mutation’un hem grafikleri hem animasyonları hem de dövüş tarzları sahiden de dikkat cazip gözüküyor. Bizlere sunulan bu dünyada Fazla Çeşitli yetenekler ve kilidini açabileceğimiz sahiden Fazla Çok sayıda Faktör bulunuyor.
23 Şubat tarihinde çıkış yapacak bu oyunun şu anda Steam platformu üzerinde demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümünü dilerseniz bilgisayarınıza indirebilir, indirdiğiniz bu demoyu açarak oyunun aşikâr bir kısmını oynayabilirsiniz. Bu sayede oyundan neler bekleyeceğinize dair Fikir elde edebilirsiniz. Bu demo sürümünde oyunun dünyasına, karakterlerine, karakterimizin marifetlerine, yeteneklerine ve daha fazlasını ufaktan bir göz atabilirsiniz. 
 
– Company of Heroes 3 (23 Şubat: strateji, taktik)
 
 
Relic Entertainment tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan gerçek vakitli strateji taktik oyunu Company of Heroes 3, 23 Şubat tarihinde hayranlar ile buluşmaya hazırlanıyor. Bilinen strateji serisinin yeni çıkacak bu üçüncü oyunu derin stratejik ögelere, Aka haritalara ve çabalara sahip olacak. Seri içerisinde farklı bir boyutu temsil edecek olan bu imal arka planda bizlere hikaye anlatacak, bu kıssanın dışında gerçek vakitli strateji ögeleri bulunacak, strateji ve taktiğin oyunun temelini oluşturduğu bu üretimde ordularımızı komuta edeceğiz ve düşmanların durumuna nazaran bu ordularımızı devinim ettireceğiz.
Sadece kara değil deniz ve havada da çaba devam edecek
Gerçek vakitli bu strateji taktik oyununda Aka savaşlara atılacak, taktik ve strateji ögelerini harmanlayan bu üretim içerisinde savaşı aslında bütün boyutlarıyla yaşayacağız diyebilirim. Büsbütün stratejiye odaklanan bu oyun içerisinde dinamik bir harita bulunacak. Oyunda yalnızca karada değil havada ve denizde de savaşacağız yani hem kara hem deniz hem de havada üretebileceğimiz Türlü araçlar ve Hasım ordularının üzerine karşı yönlendirebileceğimiz Çeşitli yapılar bulunacak. Bunlara rehberlik etmek büsbütün bizim işimiz olacak.
Oyun içerisinde dört farklı Cenk kümesi yer alıyor
Company of Heroes 3, geliştirici grup Relic tarafından tescillenen Essence Engine oyun motoruyla geliştiriliyor. Bir müddettir geliştirilen ve Aralık orta da Türlü fragmanları yayınlanan bu üretim 23 Şubat tarihinde Son geliyor. Oyun içerisinde dört farklı Cenk kümesi bulunuyor. Bu Cenk kümelerinin her birinin kendine ilişkin özellikleri ve marifetleri bulunuyor. Dört Küme içerisinde seçim yapabiliyoruz, bu kümelerin daima avantajlarından hem de dezavantajlarından faydalanmaya çalışıyoruz.
Derin strateji ögelerine sahip olan bu üretimde Cenk aslında her istikametiyle işleniyor, bir savaşa giriş yapacaksak Türlü ikmal çizgileri kurmamız gerekiyor birebir vakitte ordularımızı ve müttefik orduları karadan denizden ve havadan desteklememiz gerekiyor. Bunun dışında düşmanı kıskaca almak için Türlü taktikler de yapmak gerekiyor. Bu orduların komutası büsbütün bizim elimizde oluyor.
Taktiksel oynanışın Temel olduğu bu oyunda seri içerisinde yer Meydan birtakım özellikler yeni teknolojilerle birlikte değiştirilerek ve geliştirilerek yer alacak. Geliştirici takım bu oyunun seri tarihindeki en derin strateji sunacak olan imal biçiminde karşımıza çıkacağını belirtiyor. Oyun içerisinde düşmanlarla gayrete gireceğimiz ve savaşacağımız farklı bölgeler de yer alıyor. Bu farklı bölgelerin her birini kendi Özel avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Bunların üstesinden gelmek ve orduları rahat devinim ettirebilmek için çevreyi yeterli tahlil etmek ve kolaçan etmek gerekiyor.
Farklı farklı bölgeler bulunuyor
 
 
Kıyı kasabalarından dağlara dağlardan çöllere kadar kadar birçok farklı bölgenin yer alacağı bu oyun içerisinde etrafı keşfetmek, buranın bir yol haritasını çıkarmak ve tahlil etmek büsbütün rakipleri şaşırtmak ve strateji odaklı bir yapının olduğunu gösteriyor. Oyun içerisinde Çeşitli cephe sınırları oluşturabiliyor, orduların ikmal sınırlarını kesebiliyor ve onlara güç anlar yaşatabiliyoruz.
Geliştirici takım bu yeni oyunun seri tarihindeki en Aka Biricik oyunculu moduna sahip olduğunu belirtiyor. Oyun içerisinde dinamik bir harita yer alıyor yani canlı bir dünya bizleri bekliyor. Oyunda ne kadar Fazla çabalarsak ve emek verirsek o derece başarılı olabiliyoruz. Oyun içerisinde derin stratejik seçimler ve bu seçimlerin sonuçları bulunuyor. Yapacağımız atılımlar, kuracağımız müttefikler ve oluşturacağımız ordular bu oyun içerisinde Fazla Ehemmiyet arz ediyor.
Yukarıda da bahsettiğim üzere düşmanlarla Çeşitli alanlarda savaşa girebiliyoruz. mesela karada girdiğimiz Aka bir çaba var, bu gayrette tıkandık lakin rakibin arka tarafında deniz Mevcut ve biz bu esnada deniz kuvvetlerini çağırıp arttan atağımızı yapabiliyoruz. Münasebetiyle oyun bunun gidişatını ve stratejisini büsbütün bize bırakıyor. Biz de Yine üstte bahsettiğim üzere alanı uygun kolaçan ve düzgün tahlil etmeliyiz ki Hasım oralarına karşı sürpriz bir hamle yapalım.
Oyun içerisinde kuracağımız orduların güçlerini yükseltebiliyoruz, kendi oyun stilimizi bu oyun içerisinde oluşturabiliyoruz, saldırımızı planlıyor, rakip orduyu tahlil edebiliyor, savaşta avantaj sağlayacak bütün ögeleri aslında bir nevi inceleyebiliyoruz. Oyunda bölüklerimizi, kümelerimizi, orada da yer Meydan askerlerimizi ve araçlarımızı dilediğimiz üzere yükseltebiliyor, onları geliştirebiliyor ve düşmanların karşısına daha tesirli bir halde çıkmasını sağlayabiliyoruz.
Geliştirici takımın belirttiğine nazaran oyun içerisinde seri tarihinin en Fazla asker kümesi olacağı söyleniyor. Oyunda bir taraftan strateji ögeleri bulunurken diğer taraftan Türlü özelleştirme ayrıntıları yer alıyor. Bu ayrıntılar ortasında ordu özelleştirme sistemi yahut mekaniği yer alıyor. Bu sayede ordularımızı özelleştirebiliyoruz, öteki ordulardan farklı olarak görülmesi sağlayabiliyoruz ve güçlendirebiliyoruz. Oyun içerisinde Çeşitli güçte kuvvetler, mangalar, milletler topluluğu, kümeler ve daha fazlası yer alıyor. Bunları seçimi de büsbütün bize ilişkin oluyor.
Oyunda rakip orduyu tahlil etmek Fazla Değerli demiştim. Hasebiyle bu tahlili gerçekleştirmek ve Hasım ordularının ne kadar kuvvetli olduğunu keşfetmek gayesiyle Çeşitli gizli keşif araçları üretebiliyor, bu araçlar sayesinde rakip grubu tahlil ediyor ve nereden atak yapacağımızı planlayabiliyoruz. Bu da oyunda kalmamızı ve Hasım ordularını indirmemize yarayan seçeneklerden bir tanesi.
 
 
Geliştirici grubun belirttiğine ve yayınlanan fragmanlara nazaran oyun içerisinde bir de fizik mekaniği yer alacak. Üstte bahsettiğim üzere tescilli Essence Engine oyun motoru tarafından geliştirilen bu oyunda atacağımız top mermileri Şayet bir binaya yahut yapıya denk gelirse bu binanın yıkılışını ve attığımız bombanın yerdeki bıraktığı etkiyi görebileceğiz. Bu fizik motoru sayesinde seri aslında yeni bir boyuta taşınıyor diyebilirim.
Oyun seri tarihinde daha Evvel görülmemiş gelişmiş bir Yapay zekaya, Cenk alanlarına, fizik motoruna, gelişmiş teknolojilere, animasyonlara ve grafiklere sahip olacağı belirtiliyor. Bu ögelerin olması hoş fakat bunları aktarılış biçimleri ve oyuncuya sunuş formları epey değerli. Hasebiyle bunların hoş bir halde harmanlanmasını ve bizlere aktarılmasını bekliyoruz.
Strateji ögelerinin yanı Dizi sinematik aksiyon tecrübesi de sunan bu oyunda arka planda bir hikaye anlatılacak. Devasa Biricik oyunculu bir moda sahip olacak bu üretim seriyi farklı bir yere taşıyacak. Dört oynanabilir Küme ortasından istediğimizi seçebileceğimiz bu oyunda Türlü oyun modları yer alacak Bu oyun modları ortasında Italian Dynamic Campaign, The North African Operation ve daha fazlası yer alacak.
Serinin birinci oyunu 2006 yılında yayınlandı. Sizde seri içerisinde yer Meydan oyunları denemişseniz yahut bu strateji üslubuna ilginiz varsa bu üretime da bir Talih verebilirsiniz. Oyunun şu anda ön siparişleri Aleni durumda. Oyunun standart sürümü 799 Türk lirasından, Dijital Premium Edition ise 1099 Türk lirasından satışta. 23 Şubat tarihinde çıkış yapacak serinin yeni oyunu bakalım bizlere vadettiğini sunabilecek mi. Daima Birlikte göreceğiz. 
 
– Chef Life: A Restaurant Simulator (24 Şubat)
 
 
Cyanide tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan aşçılık temalı simülasyon Yönetim oyunu Chef Life: A Restaurant Simulator, 2 Şubat tarihinde biz oyun severler ile buluşacak. Simülasyon ve aşçılık oyunlarını sevenler için şimdiden bu üretim tam size nazaran diyebilirim. Zira bu oyun içerisinde simülasyon ögeleri, aşçılık teması ve bunun yanı Dizi Yönetim öğeleri yer alıyor.
Oyunda büsbütün hayalinizdeki restoranı kurabiliyor ve istediğiniz biçimde dizaynları yapabiliyorsunuz. Oyun içerisinde aşçılık teması bulunduğundan Dolayı aklınıza gelebilecek bütün mutfak araç ve gereçleri yer alıyor. Oyunda mutfak robotları, küçük fırınlar, ocaklar bıçak ve gibisi üzere öğeler bulunuyor. Oyundaki bu araç ve gereçleri dilediğiniz üzere seçebiliyor ve ona nazaran özelleştirilebiliyorsunuz.
Bu simülasyon oyunu gerçeğe yakın yapılmak istendiğinden Dolayı Yemek pişirme ve yönetme olayı Fazla ayrıntılı bir halde bizlere aktarılmış durumda. Oyunda gereçlerin kalitesi ve kullanacağınız pişirme taktikleri Fazla Ehemmiyet arz ediyor. Kuracağınız bu restoranı büsbütün baştan aşağı yenileyebiliyor, dilediğiniz üzere sandalyeleri – masalları dizebiliyor ve restoranın dizaynını büsbütün kendinize nazaran şekillendirebiliyorsunuz. Şayet ne kadar İlgi cazibeli ve kaliteli bir Bina oluşturursanız müşteriler de bu durumdan şad kalacak ve daha Çok müşteriyi kendinize çekebileceksiniz.
Oyun içerisinde dünya mutfakları bulunuyor. Bu mutfaklar ortasından dilediğiniz üzere seçim yapabiliyor ve ona nazaran yemeklerinizi pişirebiliyorsunuz. Oyunda yer Meydan dünya mutfakları ortasında İtalya, Fransa ve daha fazlası bulunuyor. Chef Life: A Restaurant Simulator’da dilerseniz klasik menüler oluşturabiliyor yahut şefin tavsiyesi olarak müşterilere Çeşitli yemekler sunabiliyorsunuz.
Oyundaki ayrıntılı bu Yemek pişirme sekansları haricinde bir de tanımları geliştirme sistemi bulunuyor. Bu sistem sayesinde hem yemekleri daha çabuk yapabiliyor hem de daha lezzetli bir formda müşterilere sunabiliyoruz. Müşterilerin beklentilerini karşıladığımız takdirde de bu restoranımızı büyütebiliyor ve kendi reklamımızı dünyaya tanıtabiliyoruz.
 
 
Oyunda farklı farklı Yemek pişirme teknikleri bulunuyor. Oyun içerisinde bulunan simülasyon öğeleri sayesinde gerçekçi bir aşçılık tecrübesi bizlere aktarılmaya çalışılıyor. Oyunda Çeşitli zerzevat ve meyveleri doğrayabiliyor, doğradıktan sonra kızartabiliyor ve bunları pişirebiliyoruz. Akabinde bunları bir ortaya getirip karıştırarak lezzetli yemekler yapmaya çalışıyoruz. Olağan ki pişirme ve yapma sistemleri bizim seçiminize nazaran değişkenlik gösteriyor. Oyunda Şayet bir yemeği yapmaya karar verdiyseniz her evreyi siz yönlendiriyorsunuz: Doğramadan pişirmeye ve sunuma kadar büsbütün bütün Yönetim sizin hakimiyetinizde oluyor.
Oyunda birinci etapta Ufak bir restorandan başlıyorsunuz ve hudutlu sayıda masa ve İskemle ile işe atılıyorsunuz. Daha sonra müşterileri çektikçe ve müşterileri mutlu ettikçe finansal olarak genişliyor ve Nakit kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu paralar ile restoranı büyütebiliyor, yeni masalar ve sandalyeler alabiliyor, Türlü Yemek tanımlarının kilidini açabiliyor, tanımları geliştirebiliyor ve daha lezzetli sunumlar elde edebiliyorsunuz. Bu sayede müşteriler sizden mutlu kalıyor ve tekrar tekrar sizi ziyarete geliyor. Kuracağınız bu restoran ile birlikte dünya mutfağına açılmaya ve aşçılık yeteneklerinize sergilemeye çalışıyorsunuz.
Chef Life: A Restaurant Simulator’da hem simülasyon hem de Yönetim ögeleri yer alıyor. Münasebetiyle bu usul aşçılık teması – Yönetim teması ve restoran temasını seven oyuncuların kesinlikle oynaması gereken bir imal diyebilirim. Oyunda farklı farklı özellikler yer alıyor ve bu özellikler bizlere eğlenceli bir biçimde aktarılmaya çalışılıyor.
 
– Clive ‘N’ Wrench (24 Şubat: platform, keşif, macera)
 
 
Dinosaur Bytes Studio tarafından geliştirilen ve Numskull Games tarafından yayınlanacak olan keşif, aksiyon, macera, platform oyunu Clive ‘N’ Wrench, 24 Şubat tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Platform öğelerinin ön planda olduğu bu oyunda hem tavşanı hem de maymun bir karakteri oynayabiliyoruz. Oyun içerisinde minyatür bir Ira olarak yer alıyor ve odalar, yataklar ve yastıklar bizlere devasa geliyor. Münasebetiyle minyatür bir Ira olarak yer aldığımız bu oyunda sağdan sola zıplayabiliyoruz, televizyonun üzerinden yatağın üzerine atlamaya çalışıyoruz, Çeşitli oyun içi öğelerini toplayabiliyoruz ve daha fazlasını yapabiliyoruz.
Oyun içerisinde arka planda bizlere bir hikaye anlatılıyor. Öykünün temeli ise karşımızda bir Üzücü Ira yer alıyor, bu Kötü karakterin şeytani planları bulunuyor, Temel hedefimiz bu şeytani planları alt etmekten geçiyor.
11 farklı dünyanın yer alacağı bu oyun içerisinde farklı yerlerden bölgelere farklı platform ögelerinden aksiyonlara dalabiliyoruz. Oyun hakikaten her bölgenin farklı bir halde işlenişini bizlere sunmaya çalışıyor. Her bölgenin kendine ilişkin platform öğeleri, teması, yapısı ve özelliği bulunuyor. Münasebetiyle bu da oyuna çeşitlilik katan ve oyunu oynatan özelliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Her bölgenin itinayla doldurulması ve farklı özelliklerin yer alması üzere ögeler biz oyuncuların dikkatini çeken etmenlerden bir tanesi diyebilirim.
11 farklı dünya içerisinde hem eskiye gidebiliyor hem de günümüze dönebiliyoruz. Antik Mısır mezarlarından buz çağına buz çağından günümüz teknolojilere sahip bölgelere ve daha fazlasına gidebiliyoruz. Bu bölgelerin Tekrar üstte bahsettiğim üzere farklı platform öğeleri ve özelliği bulunuyor. Her birinde sağdan sola atlayabiliyor ve Çeşitli misyonları yerine getirebiliyoruz. Bu 11 farklı dünyaya giriş yapmak için anne bir salon bulunuyor. Hasebiyle bu dünyalardan her birine istediğimiz Vakit giriş yapabiliyor ve maceraya atılabiliyoruz.
Oyun içerisinde üstte bahsettiğim üzere iki farklı Ira yer alıyor. Maymun ve tavşan olarak oynayabileceğimiz bu platform oyununda iki karakterin de kendine has yetenekleri ve maharetleri bulunuyor. Oyunda bu karakterler ile Türlü estetik hareketler gerçekleştirebiliyor ve bir yerden bir yere ulaşmak için de bunların özelliklerinden faydalanabiliyoruz. Bu iki kahraman ile birlikte atılacağımız bu macerada Çeşitli platform ögeleri, kuvvetli alanlar, bulmacalar ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak.
 
 
Clive ‘N’ Wrench içerisinde Biricik oyunculu bir Bina bizlere sunuluyor. Hasebiyle çevrimiçi yahut Fazla oyunculu bir Bina bulunmuyor. Oyunda kuvvetli platform ögeleri karşımıza çıkacak ve aşılması gereken Çeşitli tuzaklar, Vakit kısıtlı açılabilen – kapanabilen duvarlar ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Oyunda bu zorlukları aşmak için zamanlamamızı uygun kullanmak, hakikat vakitte atlamak ve süzülmek gerekiyor. Hasebiyle bir yandan platform hünerlerimizi geliştirmek durumunda kalıyoruz.
Oyunda her bölgede etrafı keşfedebiliyor ve bu keşif sırasında Türlü koleksiyon eşyalarını bulabiliyoruz. Her bölgenin kendine ilişkin farklı ve Özel koleksiyon eşyaları bulunuyor. Hasebiyle bunları toplamak da büsbütün bize kalıyor. Oyunda Biricik oyunculu bir platform macera mekaniği bizlere sunuluyor. Platform ögeleri ortasında parkur mekanikleri yer alıyor. Parkur mekanikleri de güçlü bir macerayı karşımıza getiriyor.
Bu stil platform ve parkur oyunlarından hoşlanıyorsanız bu üretime da bir Talih verebilirsiniz. Oyun 24 Şubat tarihinde biz oyun severlerle buluşacak. Oyunun şu anda Steam sayfası Aleni durumda ve demo sürümü ne yazık ki bulunmuyor. Hasebiyle oyunu Dilek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.
 
– Octopath Traveler 2 (24 Şubat: Dizi tabanlı taktik, rol yapma)
 
 
Square Enix ile ACQUIRE tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan Octopath Traveler 2, 24 Şubat tarihinde geliyor. 2018 yılında piyasaya sürülen Dizi tabanlı rol yapma macera oyunu Octopath Traveler’ın devam oyunun niteliğinde bir üretim olarak karşımıza çıkacak bu ikinci oyun yeni iyileştirmeleri, geliştirmeleri ve eklemeleri bünyesinde barındıracak. 2018 yılında yayınlanan birinci oyun dünya çapında bu vakte kadar 3 milyonun üzerinde satış yaptı. Bu ikinci oyun ise birebir derinlikte ve birebir atmosferde bizlere yeni bir tecrübe sunmaya hazırlanıyor.
Oyun içerisinde Dizi tabanlı taktik rol yapma ögeleri bulunuyor. Burada kendi grubumuzu kurabiliyor ve karşımıza çıkan düşmanları yeteneklerimiz ile alt etmeye çalışabiliyoruz. Oyun içerisinde farklı diyarlardan farklı bölgelere kadar yeni kısımlar bulunuyor. Aka bir maceraya atılacağımız bu oyunda sekiz farklı gezgin Ira oyun içerisinde yer alıyor. Bu gezginlerin her birinin de farklı yetenekleri ve marifetleri bulunuyor. Bu marifetleri de Dizi tabanlı taktik ögeleri içerisinde kendimize nazaran pahalandırıyor ve ataklarımıza kurduğumuz stratejiye nazaran yapabiliyoruz.
Her bölgenin kendine ilişkin özellikleri ve sırları oluyor. Bunları açığa çıkarmak etrafı keşfetmek ve yeni bölgelere açılmak büsbütün bizim işimiz. Oyun içerisinde üstte da bahsettiğim üzere sekiz farklı gezgin bulunuyor, bu gezginlerden bir adedini alabiliyor ve Aka bir macerayı atılabiliyoruz.
Piksel ve retro sanatının birleşimi
Piksel sanatının ve retro sanat tarzının yer aldığı bu oyunda karanlık bir atmosfer benimsenmiş. Öykünün gidişatı ve bizlere sunulan atmosfer çok İlgi cazip görünüyor. Octopath Traveler 2 içerisinde bizlere bir hikaye anlatılıyor ve bu hikaye ulaşacağımız bölgelerde bulunan karakterlerle gireceğimiz diyaloglar aracılığıyla ve diğer ögelerle bizlere aktarılmaya çalışılıyor. Oyunda farklı bölgelere gitmek için denizlere yelken açabiliyor yahut yürüyerek ulaşabiliyoruz.
Gece ve gündüz döngüsü yer alıyor
 
 
Oyunda öbür yandan Gece ve gündüz döngüsü bulunuyor. Gece ortamların aydınlatması, üzerimize düşen ayın yansıması, karanlık atmosfer ve daha fazlası bizlere aktarılıyor gündüz ise gün ışığının karakterlerimize düşen ışığı ve daha fazlası oyun içerisinde yansıtılıyor. Münasebetiyle oyun içerisinde gece gündüz mekaniği yer alıyor diyebilirim.
Octopath Traveler 2 içerisinde rol yapma ögelerinin da olduğundan bahsettim. Bu ögeler içerisinde Çeşitli eşyaları elde edebiliyoruz, bu eşyaları geliştirebiliyoruz, kendi marifetlerimizi geliştirebiliyoruz ve bu sayede karşımıza çıkan tehlikeler ve düşmanlara karşı daha kuvvetli olabiliyoruz. Oyunda karakterimizin hünerlerini istediğimiz formda geliştirebiliyor, karakterimizi bu formda daha da güçlendirebiliyor ve savaşlarda daha güçlü olmasını sağlayabiliyoruz.
2018 yılında çıkış yapan birinci oyunun akabinde istikbal olan bu yeni oyunda Çeşitli eklemeler de bulunuyor. Özgün oyunun mekaniklerinin de bulunduğu bu oyunda değişen bir dünyanın her köşesine aslında keşfedebiliyoruz. Her keşfettiğimiz bölgede farklı karakterler etkileşime girebiliyoruz. Bunun yanı Dizi etkileşime girebileceğimiz Çeşitli oyun içi ögeler ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
Pixel ve retro sanat tarzına sahip olan bu oyunda Dizi tabanlı dövüşlere girebiliyor ve rakipleri alt etmeye çalışabiliyoruz. İsminden da anlaşılacağı üzere Dizi tabanlı dövüş sisteminde bir biz bir de karşı kadro sırasıyla atılım yapmaya çalışıyor, en Fazla hasar veren ve hayatta kalan bu dövüşün galibi olarak ayrılıyor, Bu dünyada ne kadar Fazla tehlikeyi alt edersek ve düşmanı yok edersek o derece Çeşitli öğeler elde edebiliyoruz ve kendimizi güçlendirebiliyoruz.
 
 
Oyun içerisinde ışıklandırmalar, grafikler ve karakterlerin dizaynları hakikaten de İlgi cazibeli olarak gözüküyor. Oyunda Dizi tabanlı olarak girdiğimiz savaşlarda Türlü hünerlerimizi kullanabiliyor, karakterlerimizin yapacağı atakları seçebiliyoruz, karşımıza çıkan Hasım kümelerinden hangisine saldıracağımızı ve daha fazlasını özgürce seçebiliyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı yerlere girebiliyor, bu yerlerde Çeşitli diyaloglar aracılığıyla hikaye bizlere aktarılıyor ve hedefimizi öğrenmeye çalışıyoruz.
Siz de bu üslup şahsî sanatına sahip rol yapma macera oyunlarından hoşlanıyorsanız bu imale da bir Talih verebilirsiniz. Birinci oyunu oynayanlar aslında oyunun Özgün mekaniklerini ve içeriğini bilir. Bu devam oyununda da yeni mekaniklerin, ek bölgelerin ve daha fazlasını eklendiğini söyleyebilirim. Oyun şu anda ön siparişlere Aleni durumda ve ön sipariş fiyatı ise 599 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Biricik oyunculu bir yapıya sahip olan bu oyunda Steam üzerinde başarımlar da yer alıyor. 24 Şubat 2023 tarihinde çıkacak olan bu oyun toplamda 9 lisanı destekliyor. Desteklediği lisanlar ortasında İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Korece, kolaylaştırılmış Çince ve klasik Çince yer alıyor.
 
– The Pale Beyond (24 Şubat: hayatta kalma, simülasyon, macera)
 
 
Bellular Studios tarafından geliştirilen ve Fellow Traveller tarafından yayınlanacak olan hayatta kalma, simülasyon, macera oyunu The Pale Beyond, 24 Şubat tarihinde geliyor. Grafikleri ve ortamları ile ön plana çıkan bu oyunda kaynaklarımızı yönetebileceğiz, kendi güvenliğimizi sağlamak için Gerekli tedbirler alacağız, takımımızın moralini düzgün tutmaya çalışacağız ve Çeşitli kararlar vermek zorunda kalacağız. Verdiğimiz bu kararlar maceramıza ve sonuca tesir edecek.
Soğuğun ve buzun hakimi olduğu bu dünyada Aka bir maceraya atılacağız. Oyun içerisinde bir geminin ve mürettebatın buzlarla kaplı bu Diyarda kaybolduğuna Şahit olacak ve biz de bu kaybı araştırmaya koyulacağız. Bu süreçte Türlü sırları açığa çıkartmaya, karşılıklar bulmaya ve olayları daha da açığa çıkarmaya çalışacağız.
Etrafı keşfedebileceğimiz bu kutup macerasında o soğuk atmosferi içimize kadar hissedeceğiz. Rüzgarlı ve Misli doğasıyla ön plana çıkan bu dünya bizlere zorla anlar yaşatacak diyebilirim. Dikkat cazip grafikleri ile ve karakterleriyle ön plana çıkan bu oyunda vereceğimiz kararlar Fazla tesirli olacak. Her verdiğimiz kararın aslında bu dünyada bir sonucu yer alacak. Oyun içerisinde Türlü karakterler ile diyaloğa girebileceğiz ve onlardan Çeşitli bilgiler alabileceğiz. Etrafı keşfederken ve bu diyarda maceraya çıkarken buz üstünde yolumuza devam edeceğiz.
Hem Yönetim ögelerinin hem de simülasyon ögelerini yer aldığı bu oyunda hayatta kalmaya çalışacağız. Kendimizin haricinde bir de yönetmemiz gereken bir mürettebat bulunacak, bu mürettebatı beslemek, güvenliğini sağlamak ve hayatta kalmasını tutunmak büsbütün bizim işimiz olacak.
The Pale Beyond oyunu içerisinde diğer mekaniklerden farklı olarak bir de seçim kademesi bulunacak. Yani oyun içerisinde belli devirlerde kaptan seçilecek, bu kaptan seçimlerinde herkes bir oy kullanacak ve  her bir oy hakikaten de Fazla Ehemmiyet arz edecek. Mürettebat ile aranızı hep uygun tutmamız gerekecek. Münasebetiyle bu da kaptanlık seçimlerine tesir edecek. Ne kadar Fazla mürettebat üyesini yanımıza tutarsak ve onlara Güzel davranırsak onlar da seçimlerde bizlere oy verebilir ve biz de bu sayede mürettebatın başına geçebilir ve başında kalmaya devam edebiliriz.
Oyun içerisinde geliştirici takım bu soğuk ve buzlu ortama bir de eşlik edecek Özgün müzikler eklemiş durumda. Bu müziklerle birlikte ortam daha da hoş hale geliyor ve Türlü dikkat cazip sesler bizlere aktarılıyor.
 
Oyunda dikkat alımlı görüntüler, el üretimi çizimler ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Bunun yanı Dizi Çeşitli karakterlerle diyaloğa geçebileceğiz, araştırabileceğimiz Çeşitli kaynaklar olacak ve daha fazlası bizlere sunulacak. Renkli ve buz dolu diyarlarda birçok Ira ile buluşacak, yapacağımız ataklar Fazla Ehemmiyet arz edecek, atılacağımız bu macerada Çeşitli bölgelere ulaşacak, ulaşımız bu bölgelerin her birinde farklı görünümler yer alacak. Oyunda mürettebat üyelerine sıcak yemekler ve içecekler sunmamız gerekecek. Münasebetiyle onların uygunluğunu her Vakit düşünmemiz lazım.
Oyun içerisinde bir de vakti ilerletme sistemi olacak. Bu sistem sayesinde saatlerimizi ileri bir vakti alabileceğiz, bu da süratli bir ilerleme mekaniğinin olduğunu gösteriyor. Oyun genel olarak diyalog temelli olarak ilerliyor ve Daimi olarak karakterlerle etkileşime girebiliyoruz ve Türlü seçimleri burada yapabiliyoruz.
The Pale Beyond oyununun şu anda Steam platformu üzerinde demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümünü indirerek oyunun bir kısmına deneyimleyebilirsiniz, deneyimlediğiniz bu kısımla birlikte oyundan neler bekleyeceğinize dair fikirler elde edebilir ve oyunu satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Şayet oyunu beğendiyseniz Steam platform üzerinden İstek listenize ekleyebilir ve oyun çıktığı vakitte mail adresinize bir bildirim alarak oyunun çıktından haberdar olabilirsiniz.
 
– Kerbal Space Program 2 (24 Şubat: Uzay temalı simülasyon, sandbox)
 
 
Intercept Games tarafından geliştirilen ve Private Division tarafından yayınlanacak olan Uzay temalı simülasyon sandbox oyunu Kerbal Space Program 2, 24 Şubat tarihinde geliyor. Birinci oyunun Özgün yapısını koruyan ve yeni mekanikleri bünyesine iç eden bu ikinci oyun Yine bizleri uzayın derinliklerine götürecek ve burada geniş bir macera sunacak. Bu üretimde birinci oyunda olmayan yeni mekanikler, yeni oyun içi eklemeler ve daha fazlası yer alacak. Devam oyunu Kerbal Space Program 2’de Türlü gizemleri keşfederken kendimize ilişkin bir program oluşturacak, bu program dahilinde Uzay aracımızı inşa edecek, geliştirecek ve güçlendirebileceğiz.
Erken erişim sürümünde yayınlanacak olan bu oyunda Geri bildirimler izlenecek ve Türlü oyun içi kusurlar bu sürümle birlikte giderilecek. Oyun içinde erken erişim sürümünde belirli başlı Temel özellikler yer alacak. Bu özellikler ortasında yeni oyun içi teknolojiler, Türlü koloniler, bir yerden bir yere gidebileceğimiz ve keşfedebileceğimiz seyahat sistemi, Fazla oyunculu mod dayanağı ve daha fazlası yer alacak. Bu sistemlerin dışında yeni oyun mekanikleri ve içerikler de tam sürümde oyuna iç olacak.
Oyun birinci etapta oyunculara yeni Uzay araçlarını sunacak. Bu Uzay araçlarının kesimlerini, motorlarını ve yakıtlarını düzenleyebilecek ve bunların üzerine geliştirme yapabileceğiz. Oyun içerisinde yeni jenerasyon araç teknolojileri bulunacak. Bu kapsamda yeni teknolojilerle birlikte daha süratli ve daha kuvvetli Uzay araçları elde edebileceğiz. Yeni Uzay keşiflerimizi de bu var aracımızla birlikte yapabileceğiz.
Kerbal Space Program 2 içerisinde Yine üstte belirttiğim üzere Türlü koloniler bulunacak. Bu koloniler her birinin kendine mahsus özellikleri ve yerleşim yerleri bulunacak. Bu kolonilere giriş yapabilecek, buradaki yerleşim yerlerini keşfedebilecek, buradan Çeşitli kaynaklar ve yakıtlar toplayabilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. Bu kolonileri bir nevi Konuk olacağız diyebilirim.
 
 
Uzay simülasyonu öğelerinin yer aldığı bu oyunda yıldızlararası bir seyahate çıkacak, bu esnada etrafı keşfedebilecek ve yeni kaynaklar toplayabileceğiz. Bu kaynaklarla birlikte yeni teknolojilerin araçların ve içeriklerin kilidini açabilecek. Böylelikle seyahatimizi daha da çeşitlendirebileceğiz. Oyun içerisinde bir sıra yıldız sistemi ve gök cisimleri yer alacak. Bunlar da Uzay atmosferini daha âlâ yansıtan ögelerden bir tanesi. Oyunda farklı farklı cihanlara ve güneş sistemlerine geçiş yapacağız. Buradaki kolonileri keşfedebileceğiz ve Çeşitli kaynaklar toplayabileceğiz. 
Oyunun erken erişim sürümünde bir de modlama takviyesi yer alacak. Bu mod dayanağı ile birlikte oyuncular keşiflerini daha da çeşitlendirebilecek ve diğer oyunculara sunulabilecek. Bu mod hakkında şu anda Fazla Çok detay bulunmamakta. Geliştirici grup oyunun çıkışı ile birlikte bu modu ayrıntılandıracak ve bizlere sunacak.
Bu biçim Uzay simülasyonu, keşif ve senbox oyunlarına İlgi gösteriyorsanız bu imale bir Talih verebilirsiniz. Bilhassa birinci oyunu oynayan oyuncular için bu oyunda yeni eklemelerin olacağını söyleyebilirim. Gerek mekaniklerde gerekse oyun içi yeni teknolojilerde birçok değişiklik yapılmış durumda. Birinci oyunu oynayanlar ikinci oyunla birlikte bu farkı daha düzgün anlayacaktır.
 
– Pavlov VR (27 Şubat: aksiyon, nişancı, çevrimiçi)
 
 
Vankrupt Games tarafından geliştirilen ve tıpkı takım tarafından yayınlanan aksiyon nişancı Fazla oyunculu Pavlov VR, 27 Şubat tarihinde geliyor. Erken erişim olarak şu anda Steam üzerinde yer Meydan bu üretimin 27 Şubat’ta tam sürüm olarak yayınlanması planlanıyor. Oyunun erken erişim sürümünde oyuncu Geri bildirimleri ön plana alındı ve Çeşitli yanlışlar düzeltildi. Artık ise tam sürüme kavuşmak üzere. Hasebiyle oyunun tam sürümü bizlere daha uygun bir tecrübe ve daha Çok özelliği sunacak.
Çeşitli operasyonlara katıldığımız ve tehlikeli bölgelere girdiğimiz bu nişancı aksiyon VR oyununda ağır çatışma sahnelerine tanıklık edeceğiz. Hem Biricik oyunculu hem de Fazla oyunculu bir yapıya sahip olan bu oyun içerisinde bizlere gerçekçi bir sanal ortam yaratılıyor. Sanal gerçeklik başlığı ile birlikte oynanabilecek bu süratli tempolu nişancı oyununda geliştirici takım bizlere en uygun VR tecrübesini sunmak için çalıştığını belirtiyor.
Sanal gerçeklik oyunu için şu anda bir topluluk oluşturulmuş durumda. Topluluk Geri bildirimleri, topluluğun isteği ve talepleri doğrultusunda şekillenen bu üretim bizlere oyuncu odaklı bir yapının bulunacağının göstergesi. İkinci Dünya Savaşı’nı Temel Meydan bu oyun içerisinde Türlü operasyonlara çıkabiliyor, istediğimiz atılımları yapabiliyor ve kendimiz ve takımımız ile taktikler geliştirebiliyoruz.
Çeşitli çevrimiçi sunucuları bünyesinde barındıran ve topluluk odaklı bu imal içerisinde süratli bir nişancı tecrübesi bizleri bekliyor olacak. Pavlov VR içerisinde mevt maçı, araştır ve yok et ve daha Çok Çeşitli oyun modları bulunuyor. Bu modların her birini de deneyimleyebiliyorsunuz. Bunun dışında çevrimiçi bu imali oynayacak, Şayet gerçek oyuncuyla oynamak istemiyorsanız da oyun içerisinde botlar bulunacak. Bu botlar sayesinde de rastgele bir bekleme müddeti olmaksızın bu oyunu deneyimleyebileceksiniz.
Bunun dışında oyunu çevrimdışı olarak da oynayabileceksiniz. Geliştirici grup çevrimdışı modu da bu oyun içerisinde iç etmiş durumda. Münasebetiyle bu da oyunu oynamanın ekstra bir hoşluğu diyebiliriz.
 
 
Daha Fazla çevrimiçi olarak oynayabileceğimiz bu oyun içerisinde grup arkadaşlarımızla birlikte sesli sohbete girebiliyoruz. Bunun yanı Dizi Amade karşılıklar verebileceğimiz radyo irtibatı de bu oyun içerisinde bulunuyor. öteki nişancı oyunlarında olduğu üzere bu oyunda Türlü taktikler yapabiliyor ve kadromuz ile irtibat halinde kalabiliyoruz. Böylelikle planlı bir biçimde operasyonlarımızı gerçekleştirebiliyoruz. Bu da daha gerçekçi bir nişancı ve aksiyon tecrübesini bizlere sunuyor.
Oyun içerisinde yapacağımız atılımlar ve planlar büsbütün bize ilişkin oluyor. Nereden gitmemiz gerekiyorsa oraya kendi stratejimiz ile gidebiliyor, sağa sola pusabiliyoruz. Ağır çatışmaların yer alacağı bu imal içerisinde Çeşitli aksiyon sahneleri de bulunuyor.
Bu şekil nişancı oyunları oyuncuları sanal gerçeklik başlığında tahminen birinci etapta yorabilir. Lakin biraz alıştıktan sonra daha güzel bir tecrübe elde edebilirsiniz.
Poligon ve idman alanları
 
 
Oyun içerisinde Tekrar kendimizi test edebileceğimiz ve idmanlar yapabileceğimiz poligonlar, Türlü silahları deneyebileceğimiz taktik alanları ve daha fazlası bulunuyor. Bu kısımda Çeşitli silahları deneyebiliyor, poligonlarda kendimizi deneyebiliyor ve test edebiliyoruz. Ne kadar yeterliyiz ne kadar kötüyüz bu poligonlarda ortaya çıkıyor. Hasebiyle gerçek operasyonlara katılmadan Evvel bu poligonlarda biraz vakit geçirmenizi, kendinizi geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Hem de oyunun mekaniklerine daha uygun bir biçimde alışabilirsiniz.
Oyun içerisinde Türlü yerler ve bölgeler bulunuyor. Her bölgenin kendine mahsus Türlü yapıları bulunuyor. mesela bir operasyona katıldığımız Vakit karşımıza tanklar çıkabiliyor, bunun yanı Dizi sağdan solda pusu kuran Hasım askerleri bulunabiliyor. Bu da Daimi olarak tetikte olmamızı sağlayan ögelerden biri.
Oyunda Yine hastane köşelerinden harabe ortamlarına kadar birçok bölge bizleri bekliyor. Oyunda Çeşitli silah özelleştirmeleri, ikili silahlar, makineli silahlar, tabancalar ve daha fazlası bizleri sunuluyor. Bu silahları kullanımı da büsbütün bize ilişkin oluyor diyebilirim. Hasebiyle oyun bu hususta ve bizlere özgürlük sunuyor.
Bu usul nişancı aksiyon oyunlarından ve İkinci Dünya temasından hoşlanıyorsanız bu üretime da bir Talih verebilirsiniz. Oyun şu anda Steam platformu üzerinden erken erişim sürümünde bulunuyor. Hasebiyle oyunu şu andan itibaren deneyimleyebilirsiniz. Lakin oyunun tam sürümü üstte da bahsettiğim üzere 27 Şubat tarihinde çıkış yapıyor. Tam sürüm erken erişim sürümünde yer Meydan bütün özelliklerinin yanı Dizi ek özellikleri de bünyesinde barındıracak.
Oyunun fiyatı şu anda Steam platformu üzerinde 40 Türk lirası. Tam sürüme geçiş yaptığı Vakit bu fiyat artabilir. Münasebetiyle erken erişim sürümünde oyunu almak daha âlâ olabilir. Şayet oyun oynama niyetiniz ve VR bir başlığınız Mevcut ise bu üretime bir göz atabilirsiniz.
 
– Scars Above (28 Şubat: aksiyon macera)
 
 
Mad Head Games tarafından geliştirilen ve Prime Matter tarafından yayınlanacak olan Biricik oyunculu aksiyon macera oyunu Scars Above, 28 Şubat tarihinde oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. ilim kurgu temasını yansıtan bu imal içerisinde bir bayan karakteri Denetim ediyoruz ve karşımıza çıkan Çeşitli düşmanları ve Hasım kümelerini alt etmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde kullanabileceğimiz Çeşitli tıpta silahlar, bıçaklar ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Oyun üçüncü Şahıs bir kamera nazar açısını sahip olup nişancı ve aksiyon öğelerini bünyesinde barındırıyor ve bütün bu ögeleri birbirine harmanlıyor.
Arka planda kıssanın de anlatıldığı bu imal içerisinde devasa ve gizemli bir dünyayı keşfetmeye çalışıyoruz. Bu imal içerisinde farklı yapıda tehlikeler bulunuyor. Bu tehlikelere insanlık farklı bir İsim takıyor ve biz de bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için ilim adamlarıyla ve öteki çalışanlarla etkileşime girebiliyor ve bunlarla irtibat halinde kalıyoruz. Hasebiyle bu varlığı – tehlikeyi incelemeye gönderiliyoruz. Oyunumuz büsbütün bunun etrafında şekilleniyor ve ilerliyor diyebilirim.
Oyunda bir taraftan hayatta kalmaya çalışırken öbür taraftan da üzerimize akın akın gelen Çeşitli düşmanlara karşı ayakta durmaya çalışıyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz Türlü elektrik atan silahlar, yakın dövüşte kullanabileceğimiz ve sağa sola savurabileceğimiz ışın kılıcı biçimi bıçaklar ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
Doktor olarak atılacağımız bu macerada atmosfer pek güzel bir biçimde karşımıza çıkıyor. O gizemi o karanlık atmosferi pek hoş bir biçimde bizlere aktarmaya çalışıyor diyebilirim Bunun yanı Dizi geldiğimiz bu tehlikeli diyarda Türlü yerleri keşfedebiliyor ve farklı gizemleri açığa çıkarabiliyoruz.
 
 
Oyun içerisinde bulunan bayan karakterimizle birlikte hayatta kalmak için her şeyi yapabiliyoruz. Oyunda menzilli silahlardan yakın dövüş silahlara, kullanabileceğimiz ve etkileşime gireceğimiz aygıtlardan düşmanlardan kaçmaya kadar birçok özellik ve Faktör bulunuyor. Oyunda bu silahlar haricinde etraftan Çeşitli kaynakları bulabiliyor, bu kaynakları elde edebiliyor ve kendimize ilişkin bir eşya üretebiliyoruz. Yani oyun içerisinde bir zanaatkarlık sistemi bulunuyor. Bunu da uygun bir formda kullanmamız gerekiyor.
Scars Above’da Çeşitli görünümler ve etrafı keşfedebileceğimiz bölgeler karşımıza çıkacak. Oyun bir yandan bu atmosfere bizlere sunmaya çalışırken diğer yandan da bu tehlikeli diyardaki kıssayı bizlere anlatmaya çalışıyor. Hem atmosferi hem animasyonları hem de öyküsüyle dikkat çeken bu üretim bakalım bizlere ne sunacak.
Çeşitli ilim kurgu klasiklerden ilham Meydan bu oyunda Fazla farklı Hasım cinsleri bulunacak. Oyun içerisinde farklı farklı bölgeleri keşfedebilecek ve bu tehditleri alt edebileceğiz. Farklı bölgelerde Türlü medeniyetlere ilişkin harabeler ve yapılar bulunacak. Münasebetiyle dümdüz ilerlemekten Fazla etrafı keşfederek gidersek bu oyuna daha Çok Beğeni alabiliriz üzere duruyor.
Oyun içerisinde bulunan her bir düşmanın ve her bir bölgenin kendine ilişkin özellikleri bulunuyor. Karşımıza çıkan düşmanlar farklı güçlere farklı canlılara ve farklı hamle tarzlarına sahip oluyor. Hasebiyle bunların atak tarzlarını öğrenmek ne yaptıklarını öğrenmek Fazla Ehemmiyet arz ediyor ve ona nazaran atılımlar yapmamız gerekiyor. Böylelikle çarçabuk onlara alt edebiliriz.
 
 
Scars Above oyununda Çeşitli yeraltı mağaralarından donmuş yerlere, bataklıklardan tesislere uzanan Fazla Çeşitli bölgelere ilerleyebiliyoruz ve öykünün kalan kısmını deneyimleyebiliyoruz.  Keşif ögelerinin da çokça sunulduğu bu imal içerisinde arka planda da bir gizem yatıyor. Münasebetiyle bu iki Faktör Fazla düzgün bir halde harmanlanırsa bizlere tadından yenmez bir tecrübe sunabilir. Zira oyun dümdüz bir hack and slash biçimi bir Bina sunmuyor daha Fazla bir bölgeye ulaşalım o bölgeyi keşfedelim oradaki tehlikeli alt edelim ve bir sonraki bölgeye geçelim başında.
Oyun içerisinde bütün bu özelliklerin dışında Türlü misyonları çıkabilecek, bu misyonlarda Türlü kaynaklar elde edebilecek ve kendimizi geliştirmemiz için Türlü öğelere sahip olabileceğiz. Oyunda Yine zanaatkarlık mekaniğinden bahsetmiştim: Bu mekanik sayesinde yeni eşyalar üretebilecek ve bunlar bize artı sağlayacak. Yeni eşyaların haricinde bir de silahlar üreterek düşmanlara karşı daha da kuvvetli olabileceğiz.
Oyunda standart ve olağan güçlükteki düşmanlar haricinde bir de işveren savaşları bulunacak. Bu işveren savaşları olağan düşmanlara karşı daha şiddetli olacak. Münasebetiyle oyun içerisinde bulunan bu işverenler ile Aka çabalara girebileceğiz ve onları hisli noktalarından vurarak alt etmeye çalışacağız.
Bu üretim içerisinde bir de kendimizi geliştirebileceğimiz bir teknoloji ağacı bulunacak. Bu mekanik sayesinde kendimize ilişkin yeni özelliklerin kilidini açabilecek ve karakterimizi güçlendirmeye çalışacağız. Bu da düşmanlar karşısında daha dik ve kuvvetli durmamızı sağlayan ögelerden biri. Ira geliştirme mekaniğini seven oyuncular için bu da hoş bir özellik diyebilirim.
Kısaca toparlamak gerekirse oyun içerisinde ilim kurgu teması Yargıç olacak. arka planda bir hikaye aktarılacak ve bu hikaye kapsamında insanlığı tehdit eden bir düşmanı ya da varlığı alt etmeye çalışacağız. Alt etmeye çalışırken Çeşitli zorluklarla karşılaşacağız ve hayatta kalmaya uğraşacağız. Hayatta kalırken bir yandan etrafı keşfedecek, burada daha Evvel yaşananlar hakkında bilgi sahibi olacak, Türlü kaynaklar toplayacak ve bu kaynaklar sayesinde de kendimize eşyalar üreteceğiz. Ürettiğimiz bu eşyalar sayesinde de düşmanlara karşı daha dik bir biçimde duracağız.
Oyun içerisinde her bir düşmanın kendine ilişkin zayıflıkları olacak. Bu zayıflıklar aracılığıyla onları alt etmemiz gerekecek. Bunun yanı Dizi her bir davranışı da aklımızda tutmamız ve ezberlememiz lazım. Hasebiyle bu halde ilerlersek bu tehlikeleri daha kolay bir biçimde alt edebiliriz.
Bu stil ilim kurgu nişancı aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız ve bir yandan da keşif ögelerini bünyesinde barındıran imaller ilginizi çekiyorsa bu üretime kesinlikle bir Talih vermeniz gerekiyor. Oyunun şu anda Steam platformunda sayfası Aleni durumda. Hasebiyle İstek listenize ekleyebilir ve oyun çıkış yaptığı Vakit yani 28 Şubat’ta bir bildirim alabilirsiniz.
 
– Voltaire: The Vegan Vampire (27 Şubat: aksiyon, roguelike)
 
 
Digitality Games tarafından geliştirilen ve Freedom Games tarafından yayınlanacak olan aksiyon, roguelike, rol yapma oyunu Voltaire: The Vegan Vampire, 27 Şubat tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Üstten görünümlü bir yapıya sahip olan bu üretim içerisinde Türlü roguelike ögeleri yer alıyor. Roguelike ögeleri ile birlikte oyunda hayatta kalma mekaniği de bulunuyor. Bu mekanik sayesinde oyun içerisinde Daimi olarak ölebilecek ve bu sayede yeni taktiklerin kilidini açabileceğiz. Her yeni macerada bizlere farklı bir tecrübe sunmaya hazırlanan bu oyunda mahsuller ekebilecek, etrafı keşfedebilecek ve çeşit tehlikelerin üstesinden gelmeye çalışabileceğiz.
Bir yandan hayatta kalmak için uğraş edeceğimiz bu dünyada geniş çaplı bir macera bizleri bekliyor olacak. Oyun içerisinde hem aksiyon hem rogulike hem de çiftçilik ögeleri bulunacak. Bu sayede oyun içerisinde kendi çiftliğimizi inşa edecek, bu çiftlik sayesinde Türlü mahsuller büyütecek ve bu mahsuller aracılığıyla da karnımızı doyurabileceğiz.
Voltaire: The Vegan Vampire içerisinde bir bampir karakteri Denetim edeceğiz ve bu vampir Ira annesi ve babasından farklı olarak yeni bir karar alacak Bu karar da aslında veganlıktan geçecek. Yani bir vampir siz de bilirsiniz ki karnını  kan emerek doyurabiliyor. Bu sayede kendisini daha kuvvetli hissediyor. Münasebetiyle bu Denetim edeceğimiz vampir Ira yeni bir karar alıyor. Bu karar sonucunda de artık kan içmeyeceğini ve vegan olacağını belirtiyor. Biz de bu Tuhaf lakin kararına hürmet duyduğumuz vampirin macerasına eşlik ediyoruz.
 
 
Oyun içerisinde maceradan maceraya atılabiliyor, mahsuller yetiştirebiliyor ve Türlü bölgeleri keşfedebiliyoruz. Gece ve gündüz döngüsünün de yer aldığı bu imal içerisinde Özellikle gece çökmeye başlarken Fazla daha dikkat etmemiz gerekiyor. Münasebetiyle gece karanlığında ortam daha tehlikeli ve şiddetli olacak. Biz de bu tehlikelerden kaçınmak ve hayatta kalmak için Türlü aksiyon atılımları yapmak durumunda kalacağız.
Voltaire: The Vegan Vampire içerisinde Özellikle gece müddetince Çeşitli tehlikeler karşımıza çıkacak. Bu tehlikeleri bünyemizde bulunan Çeşitli marifetlerle alt etmeye çalışacağız. Bu tehlikeler karşısında uzaktan bir büyü fırlatacak ve onları yok etmeye çalışacağız. Dilersek de onları çember içine alıp toplu bir biçimde ortadan kaldırabileceğiz.
Oyun içerisinde karakterimizi geliştirebileceğimiz bir mekanik de yer alacak. Bu mekanik sayesinde Türlü vampir formlarına dönüşebileceğiz. Her bir formun kendi Özel mahareti ve özelliği bulunacak. Bunu yanı Dizi Çeşitli gücü de bünyesinde barındıracak. Oyun içerisinde Yeniden tamamlayabileceğimiz Türlü misyonlar ve alabileceğimiz Çeşitli mükafatlar bulunaca.k Bu sayede hem ödüllendirici hem de görevlendirici bir Bina bizleri bekliyor olacak.
Oyun erken erişim sürümünde çıkış yapacak. Erken erişim sürümü tam sürümde yer alacak özelliklerin test edildiği kısım olacak. Bu süreçte oyuncu Geri bildirimleri dikkate alınacak ve oyun içi yanlışlar düzeltilmeye çalışılacak.
 
 
Oyun içerisinde vegan vampirimizle birlikte Türlü bölgelere gidebileceğiz, orada bitkiler, mahsuller ve daha fazlasını toplayabileceğiz. Bunun dışında kendimizi savunabileceğiz ve tehlikelere karşı koruyabileceğiz. Üzerimize gelen vampir ordularına karşı birçok atak yaparak ve bunların üstesinden gelebileceğiz. Oyunda bir de takım biçebileceğimiz bir Meydan bulunacak, burada Çeşitli mahsulleri yetiştirebilecek ve kendi veganlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bunun dışında oyun

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir