PS Plus Extra ve Premium Oyunlarından Bazıları Sızdırıldı: Şubat 2023

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Şub 15, 2023 Yorum Yok

 
Sony tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti Playstation Plus, her ay yeni oyunları kütüphanesine iç ediyor. Her ay olduğu üzere bu ay da birçok oyun hizmete iç edilmeyi bekliyor. Bu süreçte eklenecek oyunlar sistemli olarak sızdırılıyor ve bu sızıntılar resmi açıklamanın günler öncesinde geliyor.
 
PS Plus Extra ve Premium oyunları sağlam kaynak tarafından sızdırıldı
 
 
 
Eylül 2021’den bu yana neredeyse her ay PlayStation Plus abonelik hizmetine eklenecek olan oyunları hakikat bir halde sızdıran billbil-kun, önümüzdeki hafta kütüphaneye iç olacak oyunları da şu anda açıkladı. Billbil-kun’a nazaran Şubat ayında eklenecek kimi oyunlar şunlar:
 
– Borderlands 3 (PS5, PS4)
– Horizon Forbidden West (PS5, PS4)
– Resident Evil 7: Biohazard (PS5, PS4)
– Scarlet Nexus (PS5, PS4)
Sızdırılan oyunları 21 Şubat’ta PS Plus kütüphanesine eklenmesi bekleniyor. Öte yandan Billbil-kun’a nazaran PS Plus Premium ve Extra’ya eklenecek oyunların hepsi bunlardan ibaret değil. Bu oyunların haricinde daha fazlasının ekleneceğini de belirtiyor.
 
Ocak ayının PlayStation Plus Ekstra ve Premium oyunları ortasında Back 4 Blood , Dragon Ball FighterZ, Devil May Cry 5: Special Edition, Life is Strange ve Life is Strange: Before the Storm yer alıyordu. 
 

 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir