Nisan ayında çıkış yapacak PS4 ve PS5 oyunları: 2023

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Mar 26, 2023 Yorum Yok

 
Nisan ayı içerisinde birçok PS4 ve PS5 oyunu bizleri bekliyor. Aksiyon tipinden platforma kadar birçok cinsin bu ay içerisinde oyunculara ulaşması bekleniyor. İşte Nisan ayı içerisinde çıkış yapacak PS4-PS5 oyunları
 
– Atari Mania (4 Nisan: PS4, PS5, aksiyon, macera, arcade)
 
 
 
iLLOGIKA Studios tarafından geliştirilen ve Atari tarafından yayınlanacak olan aksiyon, macera, arcade oyunu Atari Mania, 4 Nisan’da PS4 ve PS5 konsollarına geliyor. Bizleri eski periyoda götürecek olan bu görüntü oyunu içerisinde apansızın Çok mikro oyun yer alıyor. Oyun içerisinde 150’den Çok Tertip bulunuyor ve bu düzeyler ortasında farklı farklı bulmacalar ve zorluklar bizleri bekliyor. Oyun Ufak bir mikro oyun koleksiyonu olarak karşımıza çıkıyor ve belirtilen tarihte konsol sürümleri çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Farklı farklı retro karakterlerin ve kısımların olacağı bu oyun içerisinde karşımıza farklı stilde düşmanlar çıkabiliyor. Bu düşmanları aşmak için Türlü ataklar yapabiliyor ve kısım zorluklarını aşmaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde hem keşif odaklı hem de macera odaklı bir Bina bizleri bekliyor olacak. Olağan düşmanların haricinde bir de işveren savaşları bu üretim içerisinde bizleri bekliyor olacak. Oyun içerisindeki işveren savaşlarını aşmak için de Olağan ki reflekslerimize güvenmek durumunda kalacağız.
 
 
 
Atari Mania içerisinde silahşör Pete olarak yer alacak ve onun rolüne bürüneceğiz. Oyunda silahşör olarak ve bir kovboy olarak sağa sola ilerleyebilecek, farklı farklı kısımlara yelken açabilecek ve bu kısımlardaki zorlukları aşmaya çalışacağız. Retro şekli ve piksel grafikli bir yapıya sahip olan bu imal içerisinde etrafı keşfedebilecek, Türlü bulmacaları çözebilecek ve yeni kısımlara geçiş yapabileceğiz. Farklı düzeylerde farklı kısımlarda ve farklı kısımlarda yer alacağımız bu imal içerisinde 150’den Çok kısım yer alacak. Bu kısımların içerisinde de farklı bulmacalar ve keşif ögeleri yer edinecek.
 
Pete olarak oynayacağımız bu oyun içerisinde her kısımda farklı bir mekaniği deneyimleyeceğiz. Her düzeyde bizlere farklı bir zorluk ve Hasım tipi karşımıza çıkacak. Bunları aşmak için de birinci Evvel onların ne yaptığını öğrenmek durumunda kalacak ve zorlukların nasıl aşılması gerektiğini başımızda kurmamız gerekecek. Oyun içerisinde yol boyunca ilerleyeceğimiz bu macerada çeşidi bulmacalar karşımıza çıkacak ve biraz düşünmeyle bunları çarçabuk aşabileceğiz. Oyunda Yine sağdan soldan bulabileceğimiz Çeşitli sürprizler bulunacak, bu sürprizler keşif ögeleri ile birlikte gelecek. Doğal ki öncelikle bunları bulmak için etrafı keşfetmek gerekecek ve yol boyunca bunların hepsini bulduğumuz vakitte Türlü ödüllere sahip olabileceğiz.
 
 
 
Oyun içerisinde ilerlediğimiz bu macera boyunca Natürel ki arka planda bir de müzikler yer alacak. Bu müzikler Alışılmış ki atari oyunlarının olmazsa olmazı. Oyun içerisinde hem eski üslup retro ve piksel grafikli bir Bina bizleri bekliyor olacak hem de arka planda eski biçimde müzikler çalacak. Bu müzikler bizi oyuna daha Çok bağlayacak ve bu müzikler sayesinde oyuna daha düzgün adapte olacağız ve kısımları geçmek için daha düzgün atılımlar yapabileceğiz. Münasebetiyle arka planın sessiz olmaması ve müziklerini yer alması biz oyuncular açısından Fazla Değerli bir durum diyebilirim.
 
Atari Mania oyunu içerisinde de üstte da bahsettiğim üzere 150’den Çok kısım bulunuyor. Bu kısımların her birinin farklı özellikleri ve farklı getirileri yer alıyor. Oyun içerisinde bir karakteri Denetim ediyor ve bu karakterle birlikte farklı kısımlara adım atabiliyoruz. Oyunda Olağan ki arka planda bir de hikaye anlatılıyor. Bu hikaye kapsamında Çeşitli karakterlerle birlikte konuşabiliyor ve bu karakterlerle birlikte konuştuklarını anlamaya ve öyküyü öğrenmeye çalışıyoruz.
 
 
 
Oyun içerisinde farklı bir retro havası yer alıyor. Bu havadan Dolayı da eski stili – nostalji havasını hissedebiliyoruz. Oyunda Tekrar farklı atari konsolları ile birlikte farklı kısımlara adım atabiliyor ve bu yerlerde farklı düşmanlarla karşılaşabiliyoruz. Oyun içerisinde Daimi kendimizi aksiyonun içerisinde buluyor ve bu aksiyon içerisinden çıkış yapmak için de karşınıza çıkan düşmanları alt etmeye çalışıyoruz.
 

Oyunda yapacağımız ve giriş yapacağımız kısımlar ortasında farklı Hasım cinslerini alt etmeye çalışıyoruz. Giriştiğimiz bu macerada sağdan soldan gelen düşmanları alt edebiliyor, karşımıza çıkan meyyit pikselleri yok edebiliyor ve farklı farklı Hasım tipleriyle karşılaşabiliyoruz.

Oyunda Yine Türlü platform zorlukları bulunuyor. Kapanan ve devinim eden duvarlardan uzaylı görünümünde yaratıklara kadar birçok farklı Hasım çeşidi bizleri bekliyor olacak. Oyun içerisinde üstte da bahsettiğim üzere ölüp pikseller yer alacak. Bu meyyit pikseller Siyah ve karanlık bir halde karşımıza çıkacak. Bunları alt etmek için de Çeşitli atılımlar yapmak durumunda kalacağız. Bu Siyah pikseller yakında olan her şeyi içerisine çekiyor olacak. Münasebetiyle ondan uzakta ve inançta olmamız gerekecek.
 
 
 
Oyunda aksiyon anları dışında Tekrar yarışabileceğimiz Çeşitli kısımlar bulunacak. Yarıştığımız esnada üstlere yanlışsız atlayabilecek ve uçurumlardan uçabilecek ve puanlar kazanabileceğiz. Oyun içerisinde diğer taraftan arka planda bizleri işveren kovalıyor olacak, bu işvereni aşmak için ve ondan kaçmak için de Fazla süratli devinim etmemiz gerekecek. Münasebetiyle oyun içerisinde küçük bir koleksiyon yer alacak diyebilirim.
 
Kısaca toparlayacak olursam Atari Mania toplamda 150 farklı oyun cinsini ve küçük koleksiyonu bünyesinde barındıracak. Oyun içerisindeki bir karakteri Denetim edeceğiz ve bu karakterle birlikte Çeşitli küçük koleksiyonlara adım atabileceğiz. Oyun içerisinde yarıştan nişancı tipine aksiyondan macera cinsine farklı farklı koleksiyon oyunları yer alacak. mesela bir kısımda bir Boss ile karşılaşabilecek, bu boss’u aşmak için ona hakikat elimizdeki silahı ateşleyebilecek ve onu alt etmeye çalışacağız. öteki kısımda ise bir yarış otomobiline atlayacak ve süratli bir biçimde yarışı bitirmeye çalışacağız. öteki tarafta da Türlü platform zorlukları yer alacak. mesela kapanan duvarların ortasından süratli bir halde geçmek için reflekslerimizi kullanmak durumunda kalacağız. Münasebetiyle oyun içerisinde Fazla farklı cinsleri deneyimleyebileceğimiz farklı kısımlar yer alacak.
 
 
 
Oyun daha Evvel PC platformuna 13 Ekim 2022 tarihinde çıkış yaptı ve bu tarihte çıkış yaptığı Vakit oyunculardan karışık incelemeler aldı. Oyun içerisinde aksiyon macera aracde ve Point and click ögeleri yer alıyor. Bu ögelerin harmanlandığı bu Ufak koleksiyon oyunu içerisinde Biricik oyunculu bir Bina bizleri bekliyor. Oyun 6 farklı lisanı destekliyor ve desteklediği lisanlar ortasında İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Japonca bulunuyor. Düşük sistem ihtiyaçlarına sahip bu imali her bir PC oyuncusu rahatlıkla deneyebiliyor.
 
Siz de nostalji anlar yaşamak ve bu stil retro – piksel grafikli oyunlardan hoşlanıyorsanız bu imale bir göz atabilirsiniz. Oyun içerisinde üstte da bahsettiğim üzere farklı farklı kısımlar ve kısımlar yer alıyor yani Biricik ve tekdüze bir oyun tecrübesi bizlere sunulmuyor. Oyun şu anda Steam üzerinden 40 Türk lirasına satılıyor. PC platformuna daha Evvel çıkış yapan bu oyun artık ise PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına geliyor. Oyun 4 Nisan’da bu konsollara geliyor ve konsol oyuncularının bu üretimi deneyimlenmesine sağlamayı hedefliyor.
 
– The Library of Babel (6 Nisan: bilim-kurgu- macera, platform)
 
 
 
Tanuki Game Studio tarafından geliştirilen ve Neon Doctrine tarafından yayınlanacak olan bilim-kurgu- macera, platform oyunu The Library of Babel, 6 Nisan tarihinde geliyor. Çeşitli platform ögelerinin ve macera öğelerinin yer aldığı bu imal içerisinde birçok gizli sırrı açığa çıkarabilecek, farklı farklı bölgelere ilerleyebilecek ve buradaki yaşantılara göz atabileceğiz. Oyun içerisinde kapalılık odaklı bir hikaye tabanlı ilim kurgu temalı bir Bina bizleri bekliyor. Bu oyun büsbütün farklı atmosferlere sahip bir biçimde karşımıza çıkıyor. Bunun içerisinde farklı bölgelere gerçek ilerleyebiliyor, yol alabiliyor ve bu bölgelerin atmosferine ve görüntülerini görebiliyoruz.
 
İki boyutlu grafiklere sahip ve arka plan canlı bir hayatın yer aldığı bu üretim içerisinde zımnilik ögeleri ön planda bulunuyor. Oyun içerisinde hem gezilecek hem platform hem de macera ögeleri bir ortada harmanlanıyor ve bizlere farklı bir tecrübe sunulması hedefleniyor. Oyunda arka planda bizlere bir hikaye anlatılıyor ve bu hikaye kapsamında bir cinayet soruşturmasına atılıyoruz. Bu soruşturma için etrafta Çeşitli ipuçları bulmak gerekiyor. İpuçlarını aramak için Öbür bölgeye atılabiliyor, farklı karakterlerle etkileşime geçebiliyor, bu bölgelerde etrafı araştırmaya koyuluyor ve ipuçlarını aramak için Doğal ki elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
 
 
 
Oyun içerisinde ilim kurgu teması olduğundan Dolayı robotlarla Daimi olarak karşılaşabiliyor ve asıl olarak buralara onların Yargıç olduğunu görebiliyoruz. ilim kurgu temasını üst seviyede hissettiğimiz ve arka planda canlı bir yaşantının yer aldığı imal içerisinde yıkık döküp harabelerden ormanlara buralardan yaşantıların olduğu yerlere kadar birçok farklı bölgeye ilerleyebiliyor ve insanlığın yok olmasından sonraki süreci aslında bir nevi ele alıyoruz.
 
Kıyamet sonrası bir senaryoyu işleyen ve robotların Yargıç olduğu bu dünya içerisinde yer aldığımız üretimde bir cinayet kapsamında Türlü soruşturmalar yapıyor, soruşturmalara biz de katılıyor ve büsbütün bu soruşturma bizim üzerimize geçiyor. Hasebiyle Aka bir araştırmaya koyulduğunuz ve farklı farklı olayları meydana geldiği bu imal içerisinde bizleri derinden etkileyecek bir hikaye sunulmaya çalışılıyor.
 
 
 
Oyunda bir yandan iz sürmeye çalışırken diğer yandan ise etraftan farklı sırları açığa çıkarmaya çalışıyor ve oyun içerisinde farklı farklı bölgelere atılıyoruz. Bu farklı bölgeler gün batımından gece karanlığına kadar bizlere Çeşitli atmosferler aktarıyor. Oyun içerisinde etrafı keşfedebiliyor, Türlü karakterlerle etkileşime geçebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Her bulduğumuz ipucu bu oyun içerisinde Fazla Ehemmiyet arz ediyor. Hasebiyle ipuçlarını birleştirmek, cinayetin ardındaki ismi ortaya çıkarmak ve neler yaşandığını bulmak büsbütün bizim işimiz oluyor.
 
Bir Ira eşliğinde ilerlediğimiz ve Türlü sırları açığa çıkarmaya çalıştığımız bu oyun içerisinde arka planda saklılık ögeleri sıkça karşımıza çıkıyor. Hem zımnilik hem platform ögeleri hem de farklı cinsler bu oyun  içerisinde harmanlanıyor ve karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde bir yandan cinayetin izlerini sürerken öteki yandan ise görünümlerin bir nevi tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Zira üstte da bahsettiğim üzere canlı bir dünya ortamı bizlere sunulmaya çalışıyor ve hem gece hem de gündüz hem de gün batımı manzaralarıyla aslında bizleri arka planda hoş görünümler bekliyor diyebilirim.
 
 
 
Oyun içerisinde farklı farklı bölgelerden bahsetmiştim. Bu farklı bölgeler ortasında terk edilmiş konaklar, uçsuz bucaksız uzunca ormanlar, yıkık dökük harabeler ve daha fazlası yer alıyor. Birçok bölgenin bulunduğu bu oyun içerisinde bu bölgelerde gezinebiliyor, etrafı keşfedebiliyor ve Çeşitli sırları açığa çıkarabiliyoruz. Oyun içerisinde aslında maksadımız bir cinayet olayını çözmek olduğu için etrafı keşfetmek, buralardaki sırları açığa çıkarmak ve etkileşime geçebildiğimiz her şeyle etkileşime geçmek Fazla Ehemmiyet arz ediyor. Oyunda hem hikaye hem de saklılık ve gizem ögeleri bizleri bekliyor.
 
Oyun Olağan ki büsbütün zımnilik ögelerinden ibaret değil. Oyunda farklı farklı platform ögeleri da bulunuyor. Platform ögeleri ortasında bir yerden Öbür bir yere atlayabilmek için yapacağımız ataklar, kısıldığımız alandan çıkmak için gerçekleştirdiğimiz etkileşimler ve daha fazlası yer alıyor. Oyun içerisinde farklı platform zorlukları bulunuyor ve bu platform zorluklarını aşmak için karşıdan karşıya zıplayabiliyoruz, tırmanabiliyoruz ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Oyunda Yine hem saklılık hem de platform zorlukları birbirine harmanlanmış durumda ve bir yandan da arka planda bizlere bir hikaye anlatılıyor.
 
 
 
90’ları Temel Meydan bu ilim kurgu öyküsünde robotların Yargıç olduğu bir dünyayı ve kıyamet sonrasını ele Meydan bir yapıyı bizlere sunan bu oyunda envanter sistemi de bulunacak. Bu envanter sistemi ile birlikte bulduğumuz ipuçlarını, objeleri ve öğeleri toplayabilecek ve bunları daha sonra kullanmak üzere üzerimizde tutabileceğiz. Oyun içerisinde bulacağımız farklı farklı objeler ve öğeler bulunacak. Bunları envanterimize atacağız ve daha sonra kullanabileceğiz. Oyun içerisinde envanter sistemimizle birlikte üzerimize birçok obje alabilecek, bu objeleri dilediğiniz Vakit ve hakikat yerde kullanmaya çalışacağız.
 
Oyunda Yine farklı farklı karakterler ile etkileşime geçecek ve envanterimizde bulunan objelerle Bir arada bu karakterlerin açığını ortaya çıkarmaya çalışacağız. Oyunda her girdiğimiz diyalogda öykünün geliştiğini görebilecek ve cinayetin ardında olan İsim ve isimlere daha da yaklaşmaya çalışacağız.
 
 
 
Kısaca toparlayacak olursam oyun içerisinde platform zımnilik macera yapısı bizleri bekliyor olacak. Oyunda bir cinayet olayı yer alacak, bu hadiseyi açığa çıkarmak ve cinayetlerin ardındaki ismi öğrenmek için Türlü atılımlar yapabileceğiz. Atıldığımız bu macerada 90’lı yıllar Temel alınacak ve robotların Yargıç olduğu bir dünyaya adam atacağız. Bu türlü bir dünya içerisinde farklı farklı bölgelere ilerleyebilecek ve bu bölgelerin görünümlerinden faydalanabileceğiz.
 
Oyunda canlı bir dünya bizlere sunulmaya çalışılacak ve bu dünya içerisinde farklı karakterlerle etkileşime geçebileceğiz. Oyunda her etkileşime geçtiğimiz karakterlerden bir bilgi öğrenecek ve cinayetinden ardındaki isme ve isimlere daha da yakınlaşabileceğiz. Oyun içerisinde zımnilik ögeleri, platform zorlukları ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Bu platform zorluklarını aşmak için Çeşitli ataklar yapabileceğiz ve karşıdan karşıya atlamak, keşif yapmak, etkileşime geçmek ve kapıları açmak büsbütün bizim işimiz olacak.
 
 
 
Yıkık dökük harabelerden ormanlara kadar birçok farklı yere gidebileceğimiz oyun içerisinde yandan görünümlü bir kamera nazar açısı bulunacak. Bu nazar açısıyla birlikte iki boyutlu bir grafik yapısı bizlere sunuluyor. Daha Fazla karanlık bir atmosferin bizleri beklediği bu imal içerisinde Daimi olarak ilerleyecek ve karşımıza çıkan tehlikeleri ya da tehditleri aşmaya çalışacağız. Oyun içerisinde birçok Cin yer alıyor. Bu tipler ortasında, saklılık, platform, macera ve daha fazlası bulunuyor. Bu stil ilim kurgu temalı bu platform oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyuna da bir göz atabilir ve bir Talih verebilirsiniz. Oyun 6 Nisan tarihinde biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Şu anda oyunun Steam sayfası Aleni durumda. Dilerseniz Steam sayfasından Dilek listenize ekleyebilir ve oyun çıkış yaptığı Vakit bir bildirim alabilirsiniz.
 
– Afterimage (26 Nisan: platform, aksiyon, macera, keşif)
 
 
 
Aurogon Shanghai tarafından geliştirilen ve Modus Games tarafından yayınlanacak olan platform, aksiyon, macera, keşif oyunu Afterimage, 26 Nisan tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Farklı farklı bölgelere adım atabileceğimiz ve farklı Hasım tipleri ile karşılaşabileceğimiz bu üretim içerisinde Çeşitli platform ögelerine dalış yapabilecek, bu platform ögelerini aşmaya çalışacak ve Çeşitli platform zorluklarının üstesinden gelmeye başlayacağız. Oyun içerisinde Çeşitli platform bulmacaları, aksiyon sahneleri ve yandan görünümlü bir Bina bizleri bekliyor olacak.
 
Renkli ve İlgi alımlı yapısı ile karşımıza çıkacak olan bu platform oyunu içerisinde fantezi bir diyarı keşfetmeye çalışacak, bu diyarın gizli sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacak ve maceramızda ilerlemeye başlayacağız. Oyun içerisinde Yeniden bir karakteri Denetim edecek, bu karakterin Yeniden Yardımcı karakteri bulunacak, yanımızda olan bu Yardımcı karakterle birlikte maceraya kaldığımız yerden devam edebileceğiz. Oyun içerisinde renkli ve İlgi cazip bir dünya bizleri bekliyor olacak, bu dünya daha Fazla ilim kurgu usulünde karşımıza çıkacak ve bizlere farklı bir atmosfere sunmaya başlayacak.
 
 
 
Oyun içerisinde Çeşitli harabelere ilerleyebilecek ormanlara dalış yapabilecek ve daha farklı yerlere giriş yapabileceğiz. Oyunda fantezi bir Ülke içerisinde bulduğumuz kısımda etrafı keşfedebilecek, etrafı keşfettiğimiz esnada buraların geçmişini öğrenebilecek ve öykünün özünü öğrenmeye çalışacağız. Oyun içerisinde yalnızca biz yer almayacağız ve garip yaratıklar da karşımıza çıkacak. Münasebetiyle oyun içerisinde farklı yaratıkları alt etmek için de Türlü aksiyon atakları gerçekleştirmek durumunda kalacağız. Bu aksiyon atakları ile birlikte önümüze çıkan düşmanları ve tehditleri alt edebileceğiz. Bu tehditleri alt ettikten sonra da bir sonraki kısma gerçek ilerlemeye başlayacağız.
 
İlgi cazibeli yapısıyla ve görüntüleri ile karşımıza çıkış yapacak olan bu oyun içerisinde Çeşitli atmosferler biz oyunculara sunulacak. Yol boyunca dev yaratıklar karşımıza çıkacak ve Türlü ruhlarla karşılaşabileceğiz. Bu ruhlarla birlikte etkileşime geçebilecek, öykünün gidişatı konusunda onlardan bilgi alabilecek ve ne yapmamız gerektiği konusunda da bizlere Yardımcı olabilecekler. Bu diyarın sırlarına ortaya çıkarmak için Türlü atılımlar yapabilecek, Daimi olarak ilerlemeye çalışacak ve karşımıza çıkan platform zorluklarını da aşmaya başlayacağız.
 
 
 
Fantastik bir maceraya atılacağımız bu platformla oyununda Tekrar karakterimizle birlikte etrafta zıplayabilecek, bir yerden bir yere gerçek atlayabilecek ve etraftaki Etraf etmenlerini kullanabileceğiz. Etraf etmenleri ortasında Yeniden zıplayabileceğimiz buton üslubunda kısımlar bulunacak, bunların üstüne gelerek daha da üstlere zıplayabilecek ve erişmemiz gereken yerlere daha kolay bir halde erişebileceğiz. Oyunda Yine platform ögeleri ön planda olacak zati oyunu bizlere sunmaya çalıştığı bu. Hasebiyle bu oyun içerisinde reflekslerinize güvenmeye çalışacak ve bu platform zorluklarına aşmaya başlayacaksınız.
 
Oyun içerisinde farklı farklı kısımlar bizleri bekliyor olacak. Her bir kısım ve bölgede farklı tema ve farklı atmosfer bizleri karşılayacak. Oyun içerisinde yer Meydan bu bölgeler aslında bir yerde birbirine bağlanacak ve hikaye örgüsü konusunda bizlere hoş bir tecrübe sunacak diyebilirim. Geliştirici grubun belirttiğine nazaran bu bölgelerin her biri aslında bir yerde bağlanıyor ve kıssayı konusunda da bu bölgelerin aslında bir irtibat noktası bulunuyor. Münasebetiyle bu irtibat noktalarını keşfetmek, bunları açığa çıkarmak ve kıssanın özünü öğrenmek büsbütün bizim işimiz oluyor.
 
 
 
oyun içerisinde devasa volkanlar, denizler, harabeler ve daha fazlası yer alıyor. arka plan görünümleri ile ve atmosferi ile ön plana çıkmaya çalışan bu üretim içerisinde Çeşitli platform zorlukları ve bulmacalar da bizleri bekliyor. Oyun içerisinde yalnızca bu ögeler değil Türlü tehditler de bizleri karşılıyor olacak. Bunları alt etmek için de kendi yeteneklerimize ve Ira marifetlerine sarılmamız gerekecek.
 
Bu oyun içerisinde üstte da bahsettiğim üzere farklı farklı bölgelere ve kısımlara ilerleyebilecek, buraların atmosferini ve temasını keşfetmeye çalışacağız. Bir yandan buraları keşfettiğimiz esnada farklı tehditlerle karşılaşabilecek ve geliştirici takımın belirttiğine nazaran her bölgenin kendine Özel Hasım çeşitleri bulunacak, bu Hasım tipleri her bölgede farklılık gösterecek. Gerek görüşleri ile gerekse marifetleriyle birlikte büsbütün farklı bir formda karşımıza çıkacak. Hasebiyle oyun içerisinde bu usul tehditlere ve tehlikelere Amade olmamız gerekecek.
 
 
 
Oyunda Yine ekranın sol üst kısmında can barı ve onun altında da mavi bir bar bulunacak. Bu barların nasıl işlediğini aslında siz de biliyorsunuz. Can barı kırmızıyla gösterilen kısım mavi bar ise Türlü yetenekleri kullandıktan sonra azalan bir sistemi bizlere sunuyor. Oyunda farklı farklı hünerleri kullanabiliyor, bu maharetleri düşmanlara karşı süratli atılım biçiminde yapabiliyor ve karakterimizle birlikte bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan da maceramıza kaldığımız yerden devam edebiliyoruz.
 
Oyun içerisinde yapabileceğimiz Özel hücumlarla birlikte tehditleri daha kolay alt edebiliyor, kadim tuzakların üstesinden gelebiliyor ve karakterimizle birlikte yolumuza kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Oyunda Tekrar etrafı keşfetmeye çalışıyor, etraftan bulduğumuz objeleri açabiliyor ve Çeşitli öğeler kazanabiliyoruz. Oyunda sağda solda Türlü sandıkları bulabiliyor, bu sandıklar içerisinde oyun içi ögeler bulabiliyor ve Fazla sayıda yetenekleri de bu sayede elde edebiliyoruz.
 
 
İlgi alımlı atmosferiyle ve İlgi cazibeli karakterleriyle karşımıza çıkacak olan bu imal içerisinde yandan görünümlü bir Bina bizleri bekliyor olacak. Afterimage içerisinde geliştirici takımın belirttiğine nazaran 15’in üzerinde farklı Meydan bulunacak. Bu alanlar karşımıza yarı Aleni bir halde çıkacak. Hasebiyle buraları hem keşfedilecek hem de etraftaki sandıkları açabileceğiz. Sandıkları açarak kendi avantajımıza kullanabileceğimiz ve tehditleri daha kolay alt edebileceğimiz Çeşitli ögeler ve marifetler elde edebileceğiz. Bu sayede daha kolay bir formda yolumuza devam edeceğiz. Oyun içerisinde hasebiyle etrafı keşfetmek ve bu sandıkları açmak Fazla Ehemmiyet arz edecek.
 
Oyunda Tekrar kullanabileceğimi Fazla sayıda farklı Yetenek bulunacak ve bu yeteneklerle birlikte düşmanları daha kolay bir biçimde alt edebileceğiz. Oyunda Yine hem yakın hem de menzilli dövüş tarzı bulunacak. Menzili dövüş sistemi içerisinde birçok büyü atabilecek, bu büyüleri düşmanlara karşı kullanabilecek ve bu ataklar üzerinde ustalaşabileceğiz. Yeniden oyun içerisinde kolay denetimler bulunacak, bu kolay denetimler sayesinde oyunda daha kolay bir halde ilerleyebilecek ve daha kolay bir halde ehil olabileceğiz.
 
 
 
Benzersiz silahların ve büyülerin yer aldığı bu oyun içerisinde geliştirici grubun belirttiğine nazaran yüzden Çok farklı Hasım çeşidi bulunacak. Bu Hasım cinsinin sayısı nitekim de Fazla fazla. Şayet bu Hasım çeşidinin hem görünüşü hem de eşsiz devinim kabiliyetleri bulunuyorsa nitekim de hoş bir Amel başarmış demektir. Zira bu usul üretimlerde Hasım çeşitliliği epeyce Ehemmiyet arz ediyor ve birçok oyunda gördüğümüz üzere bir düşmanı 50 sefer – 100 kez kesmeye çalışıyoruz. Münasebetiyle bu üslup durumlar oyuncuları sıkabiliyor. Lakin bu oyun sahiden de bizlere yüksek bir Hasım çeşitliliği sunmayı hedefliyor. Bakalım Hasım çeşitliliği konusu oyun içerisinde bizleri nasıl aktarılacak daima Bir arada göreceğiz.
 

20-25 saatlik bir oyun tecrübesini bizlere sunacak olan bu üretim içerisinde bizleri platform ve aksiyon ögeleri bekliyor olacak. Siz de bu üslup platform macera oyunlarından hoşlanıyorsanız bu imale bir göz atabilir ve bir Talih verebilirsiniz. Oyun 26 Nisan tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Switch ve PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Tüm çıkış yapacak oyunlara bakacak olursak
 
– Nisan: Star Trek: Resurgence (PS5, PS4)
– Nisan 4: Atari Mania (PS5, PS4)
– Nisan 4: Creed: Rise to Glory – Championship Edition (PS5)
– Nisan 4: EA Sports PGA Tour (PS5)
– Nisan 4: GrimGrimoire OnceMore (PS5, PS4)
– Nisan 4: Meet Your Maker (PS5, PS4)
– Nisan 4: Road 96: Mile 0 (PS5, PS4)
– Nisan 6: Across the Valley (PS5)
– Nisan 6: Curse of the Sea Rats (PS5, PS4)
– Nisan 6: Melon Journey: Bittersweet Memories (PS5, PS4)
– Nisan 6: Pretty Girls Tile Match (PS5, PS4)
– Nisan 7: The Library of Babel (PS5, PS4)
– Nisan 11: Process of Elimination (PS4)
– Nisan 11: Sherlock Holmes: The Awakened (PS5, PS4)
– Nisan 14: 8Doors: Arum’s Afterlife Adventure (PS5, PS4)
– Nisan 14: Mega Man Battle Network Legacy Collection (PS4)
– Nisan 18: Disney Speedstorm (PS5, PS4)
– Nisan 18: God of Rock (PS5, PS4)
– Nisan 18: The Mageseeker: A League of Legends Story (PS5, XBX/S, XBO, Switch, PC)
– Nisan 18: Minecraft Legends (PS5, PS4)
– Nisan 18: Puzzle Quest 3 (PS5, PS4, XBX/S, XBO, PC)
– Nisan 19: Horizon Forbidden West: Burning Shores (PS5)
– Nisan 20: isim Infinitum (PS5, PS4)
– Nisan 20: Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (PS4)
– Nisan 20: Stray Blade (PS5)
– Nisan 20: Tin Hearts (PS5, PS4)
– Nisan 21: Dead Island 2 (PS5, PS4)
– Nisan 21: Moe Waifu H (PS5, PS4)
– Nisan 25: Afterimage (PS5, PS4)
– Nisan 25: Fairy Fencer F: Refrain Chord (PS5, PS4)
– Nisan 25: Roots of Pacha (PS5, PS4)
– Nisan 25: R-Type Final 3 Evolved (PS5)
– Nisan 25: Strayed Lights (PS5, PS4)
– Nisan 25: Trinity Trigger (PS5, PS4)
– Nisan 26: Neko Rescue Tale (PS5, PS4)
– Nisan 27: ArcRunner (PS5, PS4)
– Nisan 27: Bramble: The Mountain King (PS5)
– Nisan 27: Kizuna AI – Touch the Beat! (PS4)
– Nisan 28: Monster Hunter Rise: Sunbreak (PS5, PS4)
– Nisan 28: Nuclear Blaze (PS4)
– Nisan 28: Star Wars Jedi: Survivor (PS5) 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir