Yeni Şirinler oyunu duyuruldu: Çıkış ayı belli oldu

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber May 18, 2023 Yorum Yok

 
Yayıncı Microids ve geliştirici OSome Studio, aksiyon platform oyunu The Smurfs: Mission Vileaf’in devam oyunu The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone’u PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun Ekim ayı içerisinde çıkış yapacak.
 
Devam oyunu oyunculara eğlenceli bir tecrübe sunacak 
 
 
 
İkonik Sevecenler takımıyla tanışabileceğimiz ve Aka bir maceraya çıkabileceğimiz Şirinler 2: Yeşil Taş’ın Tutsağı oyununda Şirinler Köyü’nü kurtarmak için Gargamel ile Amel birliği yapmamız gerekecek. Keşif, platform ve macera ögelerinin bulunduğu üretimde İlgi alımlı görüntülerle karşılaşacak ve buraları keşfedeceğiz.
 
Hem Biricik oyunculu hem de bölünmüş ekranla birlikte eşli olarak olarak oynayabileceğimiz oyunda 4 Şirin’den oluşan mahir bir takım yer alacak. Bu grubun misyonu ise dünya kaosa sürüklenmeden Evvel Yeşil Taş’ın kesimlerini bulup tekrar bir ortaya getirmek olacak. Bu Gaye doğrultusunda eğlenceli ve bir o kadarda şiddetli bir tecrübe bizlere sunulacak.
 
İlk Sevecenler oyunu Şirinler – Vileaf Vazifesi, Steam’de 199,00 TL’den satışta. 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir