Fan yapımı Half-Life 2 Remastered modundan yeni ekran görüntüleri yayınlandı

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber May 17, 2023 Yorum Yok

 
Mod geliştiricisi ‘GameROOSH’ şu anda Half-Life 2 için bir remaster modu üzerinde çalışıyor. Bu süreçte geliştirici Çeşitli bilgilendirmeler yapıyor ve geçtiğimiz günlerde mod için birtakım ekran manzaraları ve bir karşılaştırma görüntüsü yayınladı. Bu karşılaştırma görüntüsü remaster modunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve erken geliştirme evresindeki grafik iyileştirmelerinden kimilerini bizlere aktarıyor.
 
Görüntüler erken sürümden
 
 
 
Fan imali bir mod olarak karşımıza çıkacak olan Half-Life 2 Remastered modu için yayınlanan ekran imajları erken geliştirme kademesinden alıntı. Hasebiyle buradaki imajlar final sürümde görebilecekleriniz ile farklılık gösterebilir. Mod geliştiricisi bu sürümle beraber oyunun dokularının birçoklarını yeni dokularla değiştirmeyi hedefliyor. Böylelikle daha düzgün bir grafik kalitesini bizlere aktarmayı istiyor.
 
Mod geliştiricisinin belirttiğine nazaran remaster sürümü içerisinde 8000×8000 fotoğraflar yer alıyor. Bunun yanı sıra Source Engine dayanaklı oyunlardan kimi modellemeleri ve dokuları da oyuna iç ediyor. Ayrıca hareketli gökyüzünün gerçekçi bir yansıması da bu sürüm içerisinde yer alması bekleniyor.
 
Şu anda bu modun ne Vakit çıkış yapacağına dair rastgele bir tarih yer almıyor. Ekran manzaralarını ve karşılaştırma görüntüsünü aşağıdan görebilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karşılaştırma videoları 
 

HL2 Remastered – Mod DB 
 

Half Life 2 Remastered (???????????? ????????? / D – Mod DB 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir