Saints Row için yeni güncelleme geliyor!

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber May 05, 2023 Yorum Yok

 
Saints Row serisinin yeni oyunu geçtiğimiz yılın Ağustos ayında oyunculara sunuldu ve genel manada başarısız bir oyun olarak kabul gördü. Bu kapsamda hayranları Hayal kırıklığına uğrattı. Lakin geliştirici grup oyunun bir kenarda durmasını istemedi ve yeni bir güncellemenin geleceğini duyurdu.
 
Oyun Deep Silver Volition tarafından geliştirildi. Fakat oyunun geliştirilmesi bundan sonra Embracer Group’un öteki bir stüdyosu olan Gearbox Software’e devredilecek. 
 
Güncelleme yeni içerikleri oyunculara sunacak 
 
 
 
Oyunun kenarda durmasına müsaade vermek istemeyen Gearbox, 9 Mayıs’ta ‘Sunshine Springs’ isimli yeni bir güncellemeyi oyuna iç etmeyi planlıyor. Bu güncellemeyle birlikte Saints Row’un yine canlandırılması hedefleniyor. 10.000 kelimeyi aşan uzun bir blog gönderisinde “9 Mayıs’ta Saints Row oyununa istikbal olan güncellemede Fazla sayıda değişikliğin oyuna iç edileceği ve yeni içeriklerin geleceği” belirtiliyor.
 
Ekstra içeriklerin ve oyun müddetini uzatmayı hedefleyen ek misyonların iç edileceği güncelleme Biricik seferde gelmeyecek. Yani bir sıra güncellemenin birincisi olarak oyunculara sunulacak.
 
 
 
Oyuna güncellemeyle beraber Sunshine Springs isimli yeni bir bölge eklenecek. Bu yeni bölgede yeni aktiviteler ve mağazalar yer alacak. Geniş bir tatil bölgesini bizlere sunmayı hedefleyen kısmı istediğiniz üzere keşfedebileceğiz. Güncelleme yalnızca yeni bölgeler ve içeriklerle kalmayacak oyunun Cenk sistemini de değiştirecek. Bu doğrultuda birtakım mekaniklerin değiştiğini de görebileceğiz.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir