Tekken 8 için Marshall Law oynanış fragmanı yayınlandı

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Mar 15, 2023 Yorum Yok

 
Her hafta yeni fragmanlarıyla ön plana çıkan dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni bir oynanış görüntüsü yayınlandı. Bandai Namco tarafından yayınlanan bu görüntüde Marshall Law isimli karaktere bir nazar atılıyor ve karakterin kostümüne, animasyonlarına ve daha fazlasına bakabiliyoruz.
 
Oyunun çıkış tarihi şimdi aşikâr değil
 
 
 
Tekken serisinin yeni çıkış yapacak oyunu Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi şimdi açıklanmadı. Oyun bizlere üst seviye bir dövüş aksiyon tecrübesi sunmaya hazırlanıyor ve birçok geliştirmeyi bünyesinde barındırıyor.
 
Orijinal seri yapısının korunduğu ve günümüz teknolojileriyle tekrar hayat bulan grafikleriyle karşımıza çıkacak olan Tekken 8’de seride bulunan karakterler yer alacak ve bunları seçerek arenaya atlayabileceğiz. Yine her zamanki üzere rakibi alt etmek için Çeşitli kombolar yapmaya çalışacak ve arenadan galip çıkmaya çalışacağız.
 
Oyunun Steam sayfası Aleni durumda. Dilerseniz İstek listenize ekleyebilirsiniz. 
 
Tekken 8 – Marshall Law oynanış fragmanı
 
 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir