Counter-Strike 2 mi geliyor?

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Mar 05, 2023 Yorum Yok

 
Her Devre farklı farklı sızıntılar ortaya çıkıyor ve şu anda ortada dolanan yeni bir sızıntı oyuncuları heyecanlandırıyor. En nihayet yayınlanan Nvidia şoförü içerisinde Counter-Strike 2’ye ilişkin Çeşitli referanslar bulundu. Güncelleme içerisinde csgos2.exe ve cs2.exe evraklarının yer aldığı belirtildi. Gazeteci Richard Lewis’e nazaran de bu türlü bir oyun sahiden geliyor.
 
Counter-Strike 2’nin Mart – Nisan ayında duyurulacağı bildiriliyor
 
 
 
Counter-Strike 2 olarak duyurulacağı bildirilen yeni rekabetçi nişancı oyununun Mart – Nisan ayları içerisinde Beta sürümünün geleceği belirtiliyor. Source 2 oyun motoru ile geliştirildiği belirtilen CS2’de rakip seçme sisteminin tekrar tasarlandığı bildiriliyor.
 
Çeşitli kaynaklara nazaran oyun şu anda muhakkak bir e-spor kümesiyle birlikte test ediliyor ve çıkış günü hayli yakın. Şu anda rekabetçi nişancı oyunu Valorant, e-spor kesiminde tepeyi oynuyor. Münasebetiyle yeni bir teşebbüsün ortaya çıkması mümkün. Lakin CS2 şu anda resmi olarak doğrulanmamış durumda.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir