2001 yapımı The Lord of the Rings demo görüntüleri ortaya çıktı!

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber May 07, 2023 Yorum Yok

 
Troika Games tarafından Sierra için 2001 yılında geliştirilen The Lord of the Rings oyununun demo manzaraları ortaya çıktı. Şimdi duyurulmamış ve tasarım evresinde olan bu projenin manzaraları elbette eski kalabiliyor lakin hayranların bu türlü oyunun varlığından haberdar olması heyecan verici.
 
İzometrik kamera nazar açısına sahipti
 
 
 
2001 yılında tasarlanmaya başlanan Yüzüklerin Efendisi oyunu izometrik bir kamera nazar açısına sahipti. Oyun 2D grafiklere sahip olacaktı.ve evvelden oluşturulmuş arka planları bizlere aktaracaktı. Arcanum Engine oyun motoru ile geliştirilen bu yapım Troika Games tarafından tasarlanıyordu ve Sierra takımına bir konsept olarak sunulacaktı.
 
Böyle bir konsept için muhakkak ölçüde Nakit harcayan Sierra, Troika Games tarafından geliştirilen evvelki çalışmaları beğendiğini bildirmişti. Ancak Yüzüklerin Efendisi için harcanılan Nakit öylece harcanmış oldu ve bu tasarım da bir demo sürüm olarak rafa kaldırıldı.
 
Bu demo sürümünün imajlarına aşağıdaki görüntüden ulaşabilir ve göz atabilirsiniz.
 
 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir