Mart ayının ilk haftası çıkış yapacak PC oyunları: 1-7 Mart 2023

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Şub 27, 2023 Yorum Yok

 
Her ay olduğu üzere Mart ayında da birçok yapın bizleri bekliyor. Aksiyon oyunlarından simülasyon oyunlarına platformu tipinden strateji üretimlerine kadar birçok içerik bizlere Mart ayının birinci haftası sunulacak. Mart ayının birinci haftasında sunulacak oyunlar arasında Wo Long: Fallen Dynasty, Outlanders ve daha fazlası yer alıyor.
 
Listemizde Şubat ayı içerisinde PC platformuna çıkış yapacak oyunları ele alıyoruz. Listelenen oyunlar ortasında konsollara çıkış yapacak üretimler da yer alıyor.
 
– Wo Long: Fallen Dynasty (3 Mart: rol yapma)
 
 
KOEI TECMO GAMES tarafından geliştirilen ve birebir takım tarafından yayınlanacak olan rol yapma, souls like aksiyon macera oyunu Wo Long: Fallen Dynasty, 3 Mart tarihinde geliyor. Nioh oyununun geliştiricileri Team Ninja tarafından sunulacak bu imal bizleri yeni bir maceraya götürüyor. Oyun içerisinde üç farklı hanedanlık yer alıyor ve bu hanedanlıklar düşmek üzere. Münasebetiyle birbirleriyle boğuşan bu hanedanlıklar ortasında bir kaos var ve bundan gerek diplomatlar gerekse Kamu epeyce Çok etkileniyor ve bu duruma karşı çıkmak da büsbütün bizim işimiz oluyor.
Wo Long: Fallen Dynasty, Çin’de geçen karanlık bir fantezi aksiyon rol yapma oyunu karşımıza çıkıyor. Biz oyuncular olarak içimizdeki gücü ortaya çıkarmaya çalışıyor, gerek şeytanlara gerekse Hasım askerlerine karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz. bütün bu yeteneklere sahip bir milis askerini Denetim ettiğimiz bu oyunda Çeşitli silahları ve büyüleri kullanabiliyoruz. Farklı dövüş sistemini bünyesinde barındıran bu oyunda süratli bir aksiyon mekaniği bulunuyor. Oyuncular olarak ayrıyeten savaşta kendimize yardım etmeleri için Çeşitli yaratıklar çağırabiliyor ve düşmanların üzerine salabiliyoruz. Kıssa, kaotik bir dünyada hayatta kalmak için ilerleyen bir askerin gayretini bahis alıyor.
 
 
 
Souls gibisi bir yapıya sahip olan bu oyun bizleri kuvvetli bir maceraya Davet ediyor. Oyun içerisinde karşımıza türlü türlü düşmanlar ve tehlikeler çıkıyor. Çin dövüş sanatlarından ilham Meydan bu oyunda kılıcımızı savurabiliyor, karşımıza çıkan Hasım askerleri alt edebiliyor ve bu dünyadaki kaosa bir nihayet vermeye çalışabiliyoruz.
Rol yapma ögelerinin ve aksiyon ögelerinin yer aldığı bu oyun Çin ülkesinde geçiyor. Bu ülkede bulunan hanedanlıklar birbirine düşmek üzere. Münasebetiyle Sıkıntı istikrarının bozulmaya başladığı bu dünyada bizler de elimize taşın altına koymaya çalışıyoruz. Karanlık bir atmosfere sahip bu fantezi dünyasında karşımıza çıkan düşmanları farklı stratejilerle ortadan kaldırabiliyor ve kendimize ilişkin bir atak tarzı belirleyebiliyoruz. Oyun bu hususta bizlere geniş bir özgürlük sunuyor.
Gerek atmosferi ile gerekse aksiyon ve dövüş sekansları ile ön plana çıkmaya çalışan bu oyunda öncelikli gayemiz karşımıza çıkan ölümcül düşmanları ve iblisleri alt etmek. Bu dünyaya musallat olan iblisler her bir hanedanlığa karşı bir tehdit. Münasebetiyle bu oyundan daha Evvel görülmemiş dövüş mekaniklerinin yer aldığı belirtiliyor. Oyun içerisinde bir de moral sistemi bulunuyor, bu moral sistemi sayesinde ne kadar Fazla moralimiz olursa o derece daha kuvvetli ve tesirli olabiliyoruz.
 
 
Oyun içerisindeki dövüş sanatları üstte da bahsettiğim üzere Çin’den alınma. Çin dövüş sanatlarını ve kılıç sanatını yansıtmayı hedefleyen bu oyun içerisinde hem atak hem de savunma mekanikleri bulunuyor. Bu mekanikler sayesinde düşmanlara ağır bir hamle yahut çevik bir atak yapabiliyor, düşmanlardan gelen akınlara karşı da kendimizi savunabiliyor ve sağa sola süratli bir formda hareketler yaparak akınlardan kaçabiliyoruz.
 
Saldırı ve savunma mekaniklerinin yer aldığı bu oyunda şiddetli bir dövüş bizleri bekliyor. Atılacağımız bu Aka macerada aslında Temel hedefimiz gerçek bir kılıç ustası olmak. Bu oyun içerisinde hem hünerlerimizi geliştirmek hem de kılıç üzerinde ustalaşmak için uzunca bir vakit geçirmek gerekiyor. Münasebetiyle hem kendimizi hem de karakterimizi güçlendirmek için Daimi olarak düşmanlara karşı gelmek ve kılıcımızı savurmak lazım.
Oyunda Fazla Türlü kılıç cinsleri mevcut
 
 
Oyun içerisinde bizlere Çeşitli kılıç çeşitleri sunuluyor. çok Türlü silahlar ortasından seçim yapabiliyor ve bu seçimi de kendimiz şahsen belirleyebiliyoruz. Oyunda düşmanları alt etmek ve onları yok etmek için kendi stratejimizi belirleyebiliyor ve buna nazaran de silah tipimizi belirleyebiliyoruz. mesela tekli kılıçtan çift kılıca kadar Fazla Çeşitli silahlar ortasından seçim yapabiliyor ve birçok dövüş sanatı üzerinde ustalaşabiliyoruz. Oyun içerisinde aslında bu dövüş sanatları üzerinde hangisinde yeterliysek onun üzerine yoğunlaşabiliyoruz. Hasebiyle oyun bu mevzuda bizlere özgürlük sunuyor.
Wo Long: Fallen Dynasty içerisinde silah ve kılıçların yanı Dizi bir de büyü sistemi bulunuyor. Bu mistik dövüş sistemi sayesinde düşmanların üzerine daha Çok atak yaparak onları etkisiz hale getirebiliyoruz. Büyü sistemi içerisinde alev, buz ve daha fazlası yer alıyor. Münasebetiyle bu hücumları gerçekleştirerek düşmanlara karşı daha tesirli bir biçimde çıkıyor ve onları kolaylıkla alt edebiliyoruz. Elementlerin gücünden yararlanacağımız bu kılıç dövüşü oyununda hem büyü konusunda ustalaşmaya çalışıyor hem de kılıç sanatı konusunda güçlenmeye çalışıyoruz.
 
 
Tek oyunculu bir yapıyı bizlere sunan bu oyun içerisinde arka planda da bizlere bir hikaye anlatılıyor. Bu hikaye Temel olarak gerek Uzaklık sahneler gerekse farklı karakterlerle girdiğimiz diyaloglar aracılığıyla bizlere anlatılıyor. Oyun içerisinde geniş bir dünya bizleri bekliyor ve bu dünyada farklı farklı iblislerle ve işverenlerle boğuşuyoruz. Oyunda bu dünyaya musallat olan iblisleri alt etmeye çalışıyor ve dövüş sanatları üzerinde ustalaşmaya çalışıyoruz. Karşımıza farklı farklı Hasım cinsleri çıkıyor bu Hasım cinsleri ortasında devasa timsahlar, devasa kurtlar ve daha fazlası yer alıyor. Bunları alt etmek için de kılıcımıza davranıyor ve onlara kesip biçebiliyoruz.
Wo Long: Fallen Dynasty oyunu içerisinde olağan düşmanlar haricinde bir de boss – işveren savaşları bulunuyor. Bu işveren savaşları olağan düşmanlara karşı daha güçlü ve daha aksiyonlu geçiyor. Oyun içerisinde yer Meydan bu işverenlere yahut düşmanlara karşı da farklı farklı bitirici vuruşlar, kombolar ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Oyunda bir düşmanı üste gerçek atıp onun üzerine süratli hızlı ataklar yapabiliyor ve havada vurabiliyoruz. Daha sonra ise yere fırlatabiliyoruz. Bu üslup farklı dövüş mekanikleri de oyunda yer alıyor. Süratli aksiyon sisteminin ve dövüş sisteminin bulunduğu bu oyunda kendimize ilişkin bir hamle tarzı benimsiyoruz ve ona nazaran atağımızı yapıyoruz.
Çeşitli zırh özelleştirmeleri
 
 
Oyun içerisinde kullanabileceğiniz ve karakterimizi özelleştirebileceğimiz Türlü zırhlar da bulunuyor. Bu zırh setleri sayesinde karakterimizi daha âlâ görebiliyor ve farklı modellemeleri deneyebiliyoruz. Oyunda bir düşmanla karşılaştıktan sonra düşmanın üzerinden atlayabiliyor, Birden hücumlar yapabiliyor ve Hasım taarruzlardan gelen büyüleri savurabiliyoruz. Oyun içerisinde yer Meydan büyü sistemi sayesinde de kendimize ilişkin Çeşitli ataklar yapabiliyor, kılıcımızı Alaz ile bezeyebiliyor ve düşmanlara karşı bu alevli kılıcı kullanabiliyoruz ve onları yakabiliyoruz.
Geniş kapsamlı bu rol yapma oyunu içerisinde bizleri Aka bir macera bekliyor. Öte yandan oyunun şu anda Steam sayfası Aleni durumda. Bunun yanı Dizi ön siparişleri de açık. Oyunun standart sürümü 599 Türk lirasından satılıyor, dijital Deluxe sürümü ise 848 Türk lirasından satışta. Dilerseniz şu anda ön sipariş verebilir ve oyun çıktığı gün kütüphanenize iç edebilirsiniz. Bunun yanı Dizi oyunu bekliyorsanız ve çıkış yaptığı günden haberdar olmak istiyorsanız Steam platformu üzerinden İstek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.  
 
 
Tek oyunculu bir yapıya sahip bu oyun toplamda 11 lisanı destekliyor. Desteklediği lisanlar ortasında İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Çince, Japonca ve Korece bulunuyor. Bu Souls like üretim içerisinde güçlü bir macera bizleri bekliyor olacak.
 
– Melon Journey: Bittersweet Memories (7 Mart: macera)
 
 
Froach Club, Poppy Works tarafından geliştirilen ve Poppy Works, XSEED Games tarafından yayınlanacak olan Yalın cümbüş, macera oyunu Melon Journey: Bittersweet Memories, 7 Mart tarihinde geliyor. Piksel grafiklere sahip bu keşif macera oyununda arka planda bizlere küçük bir hikaye anlatılıyor. Bu hikaye kapsamında da Çeşitli sırları ve gizemleri açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Geliştirici grubun belirttiğine nazaran oyun bizlere 5 saatlik bir oyun tecrübesi sunmayı hedefliyor. Bunun yanı Dizi anne vazifelerin haricinde bir de isteğe bağlı Yan vazifeler bulunuyor. Çizgi üslubu sanat tarzına sahip bu üretim içerisinde hem etrafı keşfedebiliyor hem karakterlerle tanışabiliyor hem de Türlü sırları açığa çıkartabiliyoruz.
Oyun içerisinde arka planda bir Yasa dışı Hadise meydana geliyor, bu olayı ortaya çıkarmak için farklı farklı bölgelere ilerleyebiliyor ve buradaki kuşkulu karakterlerle ve bireylerle konuşabiliyoruz. Hem olayı aydınlatmak hem de perde ardındaki sırrı aralamak için bunları yapmamız gerekiyor. arka planda 50’den Çok sinema müziğinin yer aldığı bu üretimde kayıp bir arkadaşımıza aramaya koyuluyoruz.
 
 
Kayıp arkadaşımızı ararken var kasabayı keşfediyor, buradaki şahıslarla konuşabiliyor, ilerleyebiliyor ve bu kasabanın etrafını keşfedebiliyoruz. Tıpkı vakitte kuşkulu gördüğümüz şahıslarla de konuşabiliyor ve onlarla diyaloğa girebiliyoruz. Girdiğimiz bu diyaloglar sayesinde arka planda yer Meydan karanlık cürüm ve yolsuzluk öyküsüne adım atabiliyoruz.
Oyun içerisinde yeşil bir renk paleti seçilmiş durumda. Bu yeşil renk paleti ile birlikte piksel grafikler bize sunuluyor. Melon Journey: Bittersweet Memories oyunu içerisinde Yeniden farklı karakterlerle konuşabiliyor ve onlarla etkileşime girebiliyoruz. Denetim ettiğimiz Ira bir kız Ira olarak karşımıza çıkıyor. Bu karaktere arka planda Türlü müzikler eşlik ediyor, bu müzikler eşliğinde farklı farklı bölgelere gidebiliyor, kasabanın etrafını keşfedebiliyor ve Çeşitli diyaloglara girebiliyoruz. Hareketli arka planların ve karakterlerin yer aldığı bu oyunda üstten görünümlü bir kamera nazar açısı bulunuyor. Kasabanın etrafını istediğimiz üzere gezebiliyor, farklı farklı bölgelere gidebiliyor ve buradaki ortamlara adım atabiliyoruz.
 
 
Oyun içerisinde sabah akşam döngüsü de bulunuyor. Bu döngü sayesinde Tekrar oyunda vakti geçtiğini anlayabiliyor ve daha uygun bir tecrübe elde edebiliyoruz. Oyunda her gittiğimiz bölgede farklı farklı yapılar binalar ve karakterler bulunuyor. Nostalji şekli olarak karşımıza çıkan bu macera oyununda birçok karakterle konuşabiliyor, onlarla etkileşime geçebiliyor ve maceramıza kaldığımız yerden devam edebiliyoruz.
Çeşitli maceralar atıldığımız ve Türlü bölgelere adım attığımız bu oyun içerisinde farklı yapıda bölgeler, farklı stilde karakterler ve hareketli bir Bina bulunuyor. mesela bir bölgeye girdiğimiz Vakit arka planda devinim eden bir şimendifer görebiliyoruz bunun yanı Dizi onu bekleyen karakterler de bulunabiliyor. Münasebetiyle hareketli bir kasaba bize aktarılmaya çalışılıyor. Eskileri andıran bu imal bizlere nostalji bir tecrübe yaşatmayı hedefliyor diyebilirim.
 
 
Hem nostalji yaşamak hem de bu şekil macera oyunu oynamak isteyenler için Melon Journey: Bittersweet Memories çok İdeal bir seçim olabilir. 7 Mart tarihinde PC platformuna istikbal bu üretimin şu anda Steam sayfası Aleni durumda. Dilerseniz Steam sayfasından Dilek listenize ekleyebilir ve oyun çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.
 
– Hotel Renovator (7 Mart: simülasyon, idare, inşa etme)
 
 
Two Horizons tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanacak olan simülasyon, idare, inşa etme, otel oyunu Hotel Renovator, 7 Mart tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaratıcılığımızı konuşturarak bir otel inşa edeceğimiz bu simülasyon oyunu içerisinde birçok detay ve ayrıntı bizleri bekliyor. Oyunda simülasyon ögelerinin bütün özellikleri yer alıyor ve bizlere çok uygun bir tecrübe sunulması hedefleniyor. Oyun içerisinde istediğimizi yapabileceğimiz, renkten renge sokabileceğimiz, kesimlerini değiştirebileceğimiz ayrıntıda bir Bina yer alıyor ve özelleştirme seçeneği de pek ayrıntılı ve derin bir biçimde karşımıza çıkıyor.
Otelcilik girişimi
Oyunda birinci etapta küçükten başlayarak daha sonra Aka büyük modüllere adım attığımız bu otelde her bir modülüne müdahale edebiliyor, değiştirebiliyor ve restore edebiliyoruz. Oyunda insanların ilgisini çekebilecek yapıda özelleştirmeler, seçenekler ve diğer ayrıntılar yer alıyor. 2000’den Çok özelleştirme seçeneğinin yer aldığı bu oyunda istediğimiz üzere oteli değiştirebiliyor, kendi tasarımlarımızı yansıtabiliyor ve bu seçenekleri uygulayabiliyoruz. Otel odalarından duvarlara, kapılardan camlara kadar birçok yeri özelleştirebiliyor, değiştirebiliyor ve kendi başımızdaki hayali buraya iç edebiliyoruz.
Beş yıldızlı otel
 
 
Oteli yönettiğimiz ve büsbütün özelleştirebildiğimiz bu oyun içerisinde elbette insanların ilgisini çekecek yapıda Çeşitli seçenekler sunmamız gerekiyor. Oyun içerisinde odaları pak bir formda kullanıcılara sunmak, her bir modül üzerinde ayrıntılı bir formda çalışmak ve daha fazlasını yapmak lazım. Hasebiyle 5 yıldızlı bir oteli kullanıcılara sunmak için elimizden ne gerekiyorsa bu oyun içerisinde yapmaya çalışıyoruz diyebilirim.
Yıkık dökük alanlardan başlayarak kaliteli bir yapıyı sunabileceğimiz bu oyun içerisinde güzelimize gidecek odalar tasarlayabiliyor, duvarları istediğimiz halde boyayabiliyor ve istediğimiz biçimde çizimler yapabiliyoruz. Oyunda en yeni sanat tarzından eski usul sanat tarzına kadar birçok özelleştirme seçeneği bulunuyor. Hasebiyle bunları uygulamak ve bulunduğumuz bu otele değiştirmek büsbütün bizim Hayal dünyamıza ve isteğimize bağlı.
Yıkık dökük bir oteli devralıyoruz
 
 
Hayallerimizdeki oteli oluşturmak ve kullanıcılara sunmak için atıldığımız bu simülasyon oyununda eski ve bakımsız bir otele devralıyoruz. Devraldıktan sonra bu otelde istediğimiz halde ilerleyebiliyor ve istediğimiz kısımdan değiştirmeye başlayabiliyoruz. Bu biçim simülasyon önünde siz de biliyorsunuz ki Fazla Çok ayrıntı ve modül bulunuyor. Münasebetiyle oyunu birinci etapta tahminen öğrenmek durumunda kalabiliyoruz, öğrendikten sonra da her bir ayrıntısı ve parçayı çarçabuk kullanabiliyor ve değiştirebiliyoruz.
Her bir kısma müdahale edebiliyoruz
Otel odalarından giriş kısımlarına, tuvaletlere ve banyolara kadar birçok kısma karışabileceğimiz ve hayalimizdeki oteli kurabileceğimiz bu imal içerisinde her bir modüle müdahale edebiliyor, bu modülleri değiştirebiliyor yahut onarabiliyoruz. Dilediğimiz halde istediğimizi yapabileceğimiz bu oyun içerisinde Fazla Çok özelleştirme seçeneği ve değiştirme seçeneği bulunuyor. Bu otel içerisine adım attığımızda Alışılmış ki elimize Türlü aletler alabiliyor, onarabilecek kısımları onarmak için Çeşitli aletleri kullanabiliyor, bir yeri parçalamak istiyorsak da  levye yahut keser üzere araçlar kullanabiliyoruz. Münasebetiyle oyun içerisinde her bir kesime müdahale edebiliyoruz.
 
 
Yıkık dökük alanlardan başlayacağımız bu oyun içerisinde Alışılmış ki karşımıza birinci etapta parçalama olayı çıkacak. Eski ve bakımsız bir Bina olarak karşımıza çıkan bu miras otel, büsbütün bizim eklemelerimizle değişecek ve kullanıcılara sunulacak. Otelin düzgün bir biçimde sunulması ve büsbütün 5 yıldızlı bir sisteme yaraşır halde oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Oyun içerisinde karşımıza çıkan yıkık dökük kesimlere müdahale edebilecek, buraları yıkabilecek ve yerine yenisini koyabileceğiz. Hasebiyle oyunda parçalama ve yıkma mekaniği de bulunacak. Bu mekaniği de hayli Çok kullanabileceğiniz diyebilirim.
Tasarlama ve dekore etme sistemş
Parçalama özelliklerinin dışında Olağan ki bir de tasarlama sistemimi yer alıyor. Bu tasarlama sistemi içerisine kendi Hayal gücümüzü ve Düş dünyamızı yansıtabiliyoruz ve istediğimiz biçimde dekore edebiliyoruz. Oyun içerisinde 2000’den Çok özelleştirme seçeneği bulunuyor. Hasebiyle bunlar ortasından seçim yapmak ve en şık olanı seçmek biraz güç olabiliyor. Lakin bunları seçmek büsbütün bize ilişkin oluyor. Bu kadar seçim ortasından istediğimiz yapıyı bulmak bizlere Özgür bir ortamın verildiğini gösteriyor.
 
 
Oyun içerisinde eski usullerden yeni trendlere kadar birçok özelleştirme seçeneği ve Bina bizlere aktarılıyor. Gerecin renklerinden kalitesine, materyalin görünümünden duruşuna kadar her bir kesimini değiştirebiliyor, alabiliyor ve onarabiliyoruz.
Hotel Renovator içerisinde elbette bizlere aktarılan bu miras otel sayesinde bir de Nakit kazanmak durumunda kalıyoruz. Natürel ki bu oteli Nakit kazanmak için ve geleceğimizi kurtarmak için burada kurmaya çalışıyor ve elimizden geleni fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Oyunda kuracağımız bu otelin kalitesi ne kadar yüksek olursa ve ne kadar şık olursa o raddede Nakit kazanma işine girebiliyoruz. Oyun içerisinde elbette kullanıcıların beğenisini kazanmak ve öne çıkan – ünlenen bir otel yapmak istiyorsak bütün kesimlerini itinayla seçmeli, bunları değiştirmeli ve kaliteli olanlarını kullanıcılara sunmalı.
Müşterileri mutlu etmek gerekiyor
Oyunda elbette kurduğunuz bu otele vakitle yeni müşteriler ve kullanıcılar gelecek. Bu müşterileri şad etmek büsbütün bizim elimizde olacak. Münasebetiyle konaklama müddeti boyunca müşterilerle ilgilenmek, müşterilerin ilgisini çekmek için odaları dekore etmek, hizmetlerin sınırsız olduğunu belirtmek üzere durumlar büsbütün bizim elimizde. Şayet bir müşteriyi şad edersek bizlere beş yıldızlı yorumları yapabiliyor ve bu da diğer istikbal olan müşterileri etkiliyor ve bizim ismimizi da öne çıkarabiliyor. Şayet Doğal ki Üzücü bir dekor ve Kötü bir hizmet alırlarsa da onu dijital ortamlarda belirtmekten Geri kalmıyorlar. Münasebetiyle bu duruma Fazla dikkat etmemiz gerekiyor zati oyunun temelinde de bu durum yatıyor.
 
 
Oyun içerisinde elbette otelin Çeşitli hizmetleri de olabiliyor yani yalnızca oda yahut duvar süslemek değil öbür taraftan restoran hizmetleri – kafe hizmetleri üzere de Çeşitli kısımlar oluşturabiliyoruz. Münasebetiyle bunun da müşterilere sunulması ve ihtimamla aktarılması gerekiyor. Bu biçim kısımların olması demek müşterileri hem beslemek hem de daha kaliteli bir hizmet vermek demek. Haliyle bu durumlara da dikkat etmemiz gerekiyor.
Otelcilik dalına atıldığımız bu üretim içerisinde kendi ismimizi ve ismimizi üstlere çıkarmak, müşterilere kaliteli bir hizmet vermek ve onlardan 5 yıldızlı yorumlar almak bizim anne gayemiz. Oyun içerisinde eski ve yıkık dökük bir otel miras alıyoruz. Bu mirası en düzgün halde 5 yıldızlı ve en uygun kaliteye ulaştırmaya çalışıyoruz. Hasebiyle yapacağımız yatırımların karşılığını almak için bu oyunda Hayal gücümüzü kullanıyor ve ona nazaran dekore ediyor ve geliştiriyoruz.
Oyunda elimizde Fazla Çok seçenek ve özelleştirme bulunuyor. Bu seçenekler ortasından karar vermek ve en düzgünü olduğuna düşünmek Natürel ki biraz güç olabiliyor. Fakat hayalinizdeki bir oteli inşa etmek, odalarından koltuklara, restoranlarından kafelerine kadar karışma olayı büsbütün bizim elimizde oluyor. Geniş bir özgürlük seçeneğinin sunulduğu bu simülasyon oyunu içerisinde bir oteli baştan sona dekore ediyor, bu oteli dekore ettikten sonra müşterilere sunuyor, müşterilere en âlâ hizmeti vermek için çalışıyor ve onların Geri dönüşleriyle daha Çok Nakit kazanabiliyoruz.
 
 
Bu usul simülasyon oyunlarından hoşlanıyorsanız bu üretime kesinlikle bir Talih verebilirsiniz. Oyun içerisinde birçok ayrıntı birçok ve Faktör bizleri bekliyor. Üstte saydığım ögelerin dışında ve ayrıntıların dışında Yeniden birçok özellik bizleri bekliyor olacak. Biricik oyunculu olarak atıldığımız bu simülasyon oyunu içerisinde bir otel kurmaya çalışacak ve en âlâ biçimde hizmet vermeye başlayacağız.
Oyun şu anda Steam sayfası üzerinde ön siparişlere açık. 260 Türk lirasından ön Sspariş verebilirsiniz. Oyun (şu anda) çıkmadan Evvel  yüzde 20’lik bir indirime sahip. Hasebiyle bu indirim bittiği Vakit 325 Türk lirasından satışta yer alacak. Şayet oyun oynamak istiyorsanız ve bu simülasyon oyunu denemek istiyorsanız ön sipariş verebilir ve  yüzde 20’lik indirimden faydalanabilirsiniz.
Oyunun ne yazık ki demo sürümü bulunmuyor. Hasebiyle oyunu yalnızca çıkış yaptığı gün deneyebileceğiz. öbür yandan ön sipariş vermek istemezseniz de Dilek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Böylelikle oyunun çıktığından haberdar olabilirsiniz.
 
– Card Crawl Adventure (1 Mart: kart, strateji)
 
 
Arnold Rauers tarafından geliştirilen ve birebir geliştirici tarafından yayınlanacak olan strateji kart savaşı oyunu Card Crawl Adventure, 1 Mart tarihinde geliyor. Kart tabanlı bu strateji Cenk oyununda farklı farklı kartları kombine edebilecek, farklı kartları öteki kartlarla birleştirebilecek ve yeni güçler ortaya çıkarabileceğiz. Rogue-lite ögeleri bünyesinde barındıran ve deste oluşturma öğelerini bizlere aktaran bu üretim içerisinde Aka bir maceraya atılacak ve kart tabanlı bu Cenk oyununda farklı karakterlerle çabaya girişeceğiz.
Oyun içerisinde farklı farklı kartlarla yeni desteler oluşturabilecek, ister savunma istersek de hamle usulü bir Bina benimseyebileceğiz. Card Crawl Adventure oyunu içerisinde farklı desteler elde edebilecek ve kendimize nazaran oluşturduğumuz stratejileri bu üretim içerisinde karşımıza çıkan rakiplere karşı deneyebileceğiz. Oluşturduğumuz stratejiler sayesinde her bir oyuncu farklı bir tecrübe elde edebilecek ve bu sayede yeni kartların güçleri ortaya çıkabilecek.
Deste oluşturma mekaniklerini bünyesinde barındıran bu üretimde farklı farklı bölgelere ziyaret edebilecek, burada bizlere Saha okuyan yahut okumak isteyen karakterlerle konuşacak ve etkileşime geçebileceğiz. Bunun dışında birçok karakterle kart savaşlarına katılabilecek, her aldığımız zafer sonrası yeni kartları bünyemize katabileceğiz. Bu oyun içerisinde tavernaları ziyaret edecek, buradaki karakterlerle etkileşime geçecek ve destemize yeni yeni kartlar ekleyebileceğiz.
 
 
Eklediğimiz yeni kartlarla birlikte gücümüzü daha da arttıracak ve farklı kartlarla elimizdeki kartları kombine edebileceğiz. Her bir kart ortasında farklı bir bağ oluşturabileceğimiz bu üretim içerisinde karşımıza çıkacak olan Türlü işverenleri alt etmeye çalışacak ve yolumuzu temizlemeye koyulacağız. Kart tabanlı bu üretimle birlikte kendi stratejimizi ve planımızı oluşturacak ve buna nazaran bu oyun içerisinde ilerleyebileceğiz.
Farklı tılsımların ve öğelerin de yer aldığı bu oyun içerisinde her bir kart Fazla Ehemmiyet arz edecek. Her bir kartın değerini başımızda kurduğumuz stratejilerle birleştirecek ve her bölgenin işverenini alt etmek için Aka bir çabaya girişeceğiz. Oyun içerisinde farklı karakterler ve farklı bölgeler yer alacak. Bu bölgelerin her birinde farklı özelliklere sahip karakterler bulunacak, bu karakterlerin de kendine mahsus desteleri ve kartları bulunacak.
Her bir karakterin farklı destesi ve farklı stratejisi bulunacak hasebiyle her bir karaktere nazaran kendi stratejimizi ve planımızı oluşturmamız gerekecek. Farklı kartları bir ortaya getirmek, bunları ortasında bir bağ oluşturmak ve yeni güçleri ortaya çıkarmamız lazım. Münasebetiyle oyun içerisindeki yapacağımız ataklar, stratejiler ve planlar büsbütün bize ilişkin olacak ve her bir hamleyi şahsen kendimiz düşünerek yapacağız.
 
 
Oyun birinci etapta tahminen bizlere kuvvetli bir tecrübeymiş üzere gelebilir lakin oyuna ısındığımız Vakit ve kartları keşfettiğimiz Vakit biraz daha eğlenceli hale gelecek. Hasebiyle oyun oynarken birinci başta her Vakit olduğu üzere zorlanacağız daha sonra oyuna alıştığımız ve mekanikleri bildiğimiz Vakit daha da kolay bir tecrübe elde edebileceğiz.
Çizgi şekli grafikler
Farklı bölgelere ve yerlere gidebileceğimiz, farklı karakterlerle etkileşime geçeceğimiz bu kart tabanlı Cenk oyununda her bölgenin kendine ilişkin işverenleri bulunacak. Bu işverenleri alt ettikçe yeni kartları desteye ekleyecek ve gücümüze Sıkıntı katacağız. Çizgi üslubu grafikleri ile ve karakterleri ile ön plana çıkan bu oyunda gerek animasyonlar gerekse karakterlerin tiplemeleri pek İlgi cazibeli görünüyor. arka planda bir haritamız yer alıyor ve Türlü bölgelere bu harita sayesinde ilerleyebiliyor ve yeni bölgeleri keşfedebiliyoruz. İlerlediğimiz bu yeni bölgelerde farklı işverenlerle karşılaşıyor ve onları alt etmek için destemizi karıyor ve gücümüzü ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.
Çeşitli hazineleri yağmalayabileceğimiz ve bünyemize katacağımız bu oyun içerisinde her bir karakterin farklı özelliği ve farklı destesi bulunuyor. Her bir karaktere nazaran farklı strateji ve plan benimsememiz gerekiyor. Hasebiyle oyun içerisinde ne kadar Fazla karta sahip olursak ve ne kadar Fazla kartlar ortası kombin yaparsak o kadar Fazla geniş kapsamlı plan ve stratejimiz oluyor.
Oyun içerisinde oluşturduğumuz desteyle birlikte kullanacağımız kartlar ortasında Çeşitli bağlar oluşturabiliyor, bu bağlar ile kartlarımızın gücüne Sıkıntı katabiliyoruz.
 
 
 
Oyun içerisinde kuvvetli ataklar, büyülü taarruzlar ve daha fazlası yer alıyor. Münasebetiyle her bir kartın farklı bir mekaniği ve özelliği bulunuyor. Bu kartları toplayıp geliştirebiliyoruz ve kartların gücünü ve özelliğini arttırabiliyoruz. Böylelikle işimize yarayacak kartları bünyemizde barındırmak ve elimize geçirmek daha güzel olacaktır.
Card Crawl Adventure oyunu içerisinde Türlü öğeler donanabiliyor ve kartlara ekstra bir Sıkıntı sağlayabiliyoruz. Geniş bir maceraya atıldığımız bu oyun içerisinde taverna içerisine girebiliyor ve buradaki karakterlerle etkileşime geçebiliyor ve onlara destemizi sunabiliyoruz. Her bir Ira içerisinde farklı desteler bulunuyor ve her bir karakterin farklı zekası hüneri ve özelliği bulunuyor. Oyunda bunun dışında her bir kartın kendine has animasyonları ve efektleri yer alıyor. Bunun yanı Dizi farklı özellikleri ile ön plana çıkan bu kartları elde etmek de her Vakit kolay olmuyor.
 
 
Bir yandan deste yapabileceğimiz ve bir yandan kartları bünyemizi alabileceğimiz bu oyunda farklı farklı etkinlikler de yer alıyor. Oyun içerisinde taverna bölgesinde bulunuyoruz ve bu taverna bölgesinde farklı farklı etkinlikler yer alıyor. Bu etkinliklerle birlikte dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla birlikte rekabet edebiliyor ve onlarla Aka bir gayrete girişebiliyoruz. diğer oyunculardan kastım oyun içerisinde yer Meydan karakterlerden bahsediyorum. Münasebetiyle oyun yalnızca Biricik oyunculu bir yapıyı bizlere sunuyor ve rastgele bir çevrimiçi modu bulunmuyor.
Bu etkinliklerle birlikte oyun içerisinde yeni kartları elde edebiliyor ve kartları geliştirebiliyoruz. Haliyle  bu etkinliklerdeki Temel maksadımız buraya gelen bireyleri alt etmek ve destemizin gücünü ortaya çıkarmak.
Oyun içerisinde farklı farklı kartlar ve farklı desteler bulunuyor. Her bir kartın bizlere sunduğu özellik değişiklik gösteriyor. Bir kart karşıya Aka bir hamle hasarı verirken öteki kart ise karşıdaki kişinin akınlarını engelleyebiliyor. Hasebiyle oyun içerisinde Türlü büyülü akınları engelleyen ve farklı üslupta karşımıza çıkan birçok kart bulunuyor. Bunları kombinlemek ve bunları kullanmak büsbütün bizim işimiz oluyor.
 
 
Haftalık oyun içi müsabakaların yer aldığı bu kart savaşı oyunu Müstakil bir geliştirici tarafından 1 Mart tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek bu oyunu dilerseniz Steam sayfası üzerinden Dilek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün haberdar olabilirsiniz. Oyunun şu anda Steam platformu üzerinde bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümü ile birlikte oyunun bir kısmını deneyebilir ve oyunun Temel mekaniklerini öğrenebilirsiniz. Ayrıyeten demo sürümü sayesinde oyunu satın alıp almayacağınıza da karar verebilirsiniz.
Oyunun çıkış fiyatı belirli değil. Şu anda ön siparişlere de Aleni değil. Hasebiyle oyun direkt olarak çıkış yapacak ve fiyatı da o gün içerisinde belirlenmiş olacak.
 
– King Of The Castle (2 Mart: strateji, idare, seçim)
 
 
Tributary Games tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanacak olan seçim tabanlı strateji Yönetim oyunu King Of The Castle, 2 Mart tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Seçimlerin ve oylamaların yapıldığı bu strateji oyunu içerisinde bir krallık ilan ediyor ve bu krallığı geliştirmek ve büyütmek büsbütün bizim işimiz oluyor. Oyun içerisinde entrikalardan oylamalara planlamalardan savaşlara kadar birçok içerik bizleri bekliyor. Çevrimiçi olarak oynanabilen bu hikaye odaklı strateji oyunu içerisinde arka planda birçok komplo, entrika ve cürüm ögesi bizleri bekliyor olacak.
Hakkın olanı almaya çalıştığın ve tahtın başına geçmek için türlü planlar yapabildiğin bu oyun içerisinde türlü türlü tehlikeler ve tehditler bizleri bekliyor olacak. Oyunda birçok farklı ülke bulunacak ve her bir ülkenin farklı özellikleri ve kaynakları bulunacak. Seçimlerin Fazla Ehemmiyet arz ettiği bu üretim içerisinde her bir atılımımız Fazla Kıymetli arz edecek. Hasebiyle bir atak yapmadan Evvel bunun üzerinde Fazla Kez düşünmek gerekecek.
 
 
Oyun içerisinde hem bir krallık hem de  halk yer alacak. Bu Kamu içerisinde Türlü entrikalar ve kompleler dönecek. Hasebiyle seni tahttan indirmeye yeltenen kümeleri ortadan kaldırmaya çalışacak ve daha fazlasını yapmaya başlayacaksın. Oyun içerisindeki hikaye biz oyuncular tarafından yazılacak ve bu öykünün gidişatı büsbütün bizim ataklarımıza bağlı olarak değişkenlik gösterecek. Münasebetiyle oyun içerisinde siyaset, strateji ögeleri, seçim ögeleri, Güç dinamikleri, entrikalar ve daha fazlası yer alacak.
Bir krallığa hükmetmeye çalıştığımız bu oyun içerisinde Fazla oyunculu bir Bina bizleri bekliyor olacak. İki farklı eşli modun bulunduğu bu imal içerisinde istersek arkadaşlarımızla birlikte oynayabilecek istersek de yayıncı entegre modu ile bu oyunu izleyenlerle birlikte deneyimleyebileceğiz.
 
 
Derin strateji ögeleri ve seçim ögelerinin yer aldığı bu oyun birinci etapta bizlere karışık ve kuvvetli gelebilecek. Münasebetiyle oyunu mekaniklerini öğrenmek ve bu mekanikler üzerinde ustalaşmak biraz Vakit alabilecek. Haliyle oyunu biraz oynamak gerekecek. Oyun içerisinde bir kral olarak tarih yazmaya çalışacak ve kendi krallığımızı genişletmeye çalışacağız. Farklı farklı komploların ve cürüm ögelerini yer alabileceği bu imal içerisinde hem krallığımızı korumak hem de Aka bir güce ulaşmak Temel hedefimiz olacak.
 
 
Bu üslup strateji ve seçim ögelerine dayalı oyunlardan hoşlanıyorsanız bu üretime da bir Talih verebilirsiniz. Oyun 2 Mart tarihinde Steam platform üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunu şu anda bir demo sürümü bulunuyor ve bu demo sürümünü indirerek oyunu Temel özelliklerini öğrenebilir ve oyunun bir kısmını deneyebilirsiniz. Öte yandan oyunu satın alıp almayacağınıza bu demo sürümünü oynadıktan sonra karar verebilirsiniz.
 
– Outlanders (7 Mart: Belde kurma, strateji, simülasyon)
 
 
Pomelo Games tarafından geliştirilen ve birebir grup tarafından yayınlanacak olan Belde kurma, strateji, simülasyon oyunu Outlanders, 7 Mart tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Renkli grafikleri ve sanat tarzına sahip bu üretim içerisinde Ufak kasabadan başlayıp Aka bir Belde kurmaya başlayacak ve Türlü yapılarla birlikte nüfus popülasyonu arttırmaya çalışacağız. Oyun içerisinde kuracağımız bu kentle birlikte canlı bir ömrün temellerini atacak ve daha Çok kaynak araştırması için çevreyi keşfedebileceğiz. Oyunda kurduğumuz bu ömürle birlikte daha Çok teknolojinin kilidini açacak ve bu sayede birçok kişinin öyküsüne dokunabileceğiz.
Oyun içerisinde klasik Belde kurma simülasyon ögelerinin yanı Dizi strateji öğeleri de bulunuyor. İki oyun cinsinin harmanlandığı bu imal içerisinde Türlü stratejiler ile birlikte kurduğumuz planlı yapılar buradaki ömrü daha da rahatlatacak ve nüfus konusunda artış gösterecek. Oyun içerisinde Yalın bir hayat yaşamak isteyen biz, bu kenti inşa ederek büsbütün Mesut ve keyifli bir ömrün kapılarını aralamak istiyoruz. Hasebiyle bu yapının içerisinde her bir yapının özelliğine dokunabiliyor ve istediğimiz yere bu yapıları dikebiliyoruz.
 
 
Birçok karakterle etkileşime geçebileceğimiz ve halka soracağımız sorularla Mesut olup olmadığını öğrenebileceğimiz bu imal içerisinde farklı farklı kıssalara tanıklık edecek, bu öyküleriyle birlikte oyun içerisinde Çeşitli vazifeler yapacak ve farklı bir tecrübe elde etmeye çalışacağız. Ufak bir kasabadan Aka bir kente dönüştürebileceğimiz bu üretim içerisinde bireyler, bireylerin oluşturduğu aileler, ailelerin ve bireylerin oluşturduğu Kamu yer alacak.
Kuracağımız bu kentle birlikte hem Amel imkanları artış gösterecek hem de burada bulunan insanları bu işlere gerçek yönlendirebileceğiz. Her bir insan burada çalışmayı özverili bir formda yapacak ve elimizdekilerini değerini bir nevi burada bilmeye çalışacağız. Oyun içerisinde yer Meydan halkları Çeşitli misyonlara sevk edecek ve buralarda çalışmalarını sağlayabileceğiniz, etraftan Türlü kaynaklar toplayabilecek ve birçok ögesi keşfedebileceğiz.
 
 
Kasaba ve Belde kurma oyunu içerisinde her bir insanın aslında Türlü hayalleri bulunuyor, bu imal içerisinde yer Meydan insanların farklı tarafı, farklı farklı kıssaları ve Ömür standartları yer alıyor. Bunların öykülerini öğrenmek ve hayatlarında neler yaşadığını bilmek için bunlarla birlikte etkileşime geçebiliyor ve bundan sonra nasıl yaşamak ve ne istediklerini öğrenebiliyoruz. Oyunda neyi nasıl yapacağımızı büsbütün biz karar veriyor ve her biri Yönetim mekaniğine dokunabiliyoruz oyunda kuracağımıza, yapıları nereye kurulacağımıza, yapıların nasıl bir üsluba sahip olacağına ve daha fazlasına büsbütün biz karar veriyoruz.
Yönetim ögelerinin yer aldığı bu oyunda kaynak idaresi, yapıların nasıl bir halde inşa edilmesi, bir yapıya kaç kişinin yönlendirilmesi üzere birçok ayrıntı bizim tarafımızca ele alınıyor ve yönetiliyor. Oyun içerisinde Yeniden hangi insanın hangi meskende kalacağına, bu insanlara nasıl bir hayat yaşayacağına ve nerede çalışacaklarına biz karar veriyor velhasıl onların hayatları ve bahtları büsbütün bizim elimizde bulunuyor diyebilirim.
 
 
Basit bir kasabadan Aka bir kente geçiş yapabileceğimiz bu oyun içerisinde insanları Türlü misyonları gönderebiliyor ve etrafı keşfetmeleri için İmkan tanıyabiliyoruz. Burada bulunan Kamu büsbütün bizim idaremiz altında bulunuyor ve bunların ne istersek yaptırabiliyoruz. İstersek bu insanlara uzun çalışma saatleri vererek gecesini gündüzüne katarak çalışabilir istersek de vardiyalı bir formda çalışma sistemi kurabiliyoruz. Bu büsbütün bizim elimizde oluyor. Lakin burada Kamu bize karşı durmaması için çalışma saatlerini düzgün bir biçimde ele almamız ve onlara daha standart bir hayat sürmelerini sağlamak için imkanlarını artırmamız ve bu duruma dikkat etmemiz lazım.
Oyun içerisinde Biricik oyunculu bir Bina benimsenmiş durumda ve bu üretimde hikaye modu bizleri bekliyor olacak. Oyundaki hikaye modu içerisinde Türlü kısımlar bulunacak ve bizlere Çeşitli vazifeler verilecek. Bu vazifeleri yaparak kıssada hem ilerleyecek hem de Çeşitli mekaniklerin kilidini açabileceğiz. Oyunda farklı farklı yapılar inşa edilebilecek ve bu inşa ettiğimiz yapıların üsluplarını değiştirebileceğiz. Açabileceğimiz yeni teknolojilerle ve yeni mekaniklerle birlikte birçok farklı yapıyı halka sunacak ve halkın Ömür standartlarını daha da yükseltmeye çalışacağız.
 
 
Oyun içerisinde ister hikaye modunda oynayın isterseniz de keşif modunda ilerleyin bu büsbütün size kalmış durumda. hikaye modundan ilerlerseniz Çeşitli vazifeleri yapmak zorunda kalacak ve hikaye kapsamında sonundan bu misyonları yerine getirmemiz gerekecek lakin öbür kısımda ise büsbütün bizlere Aka bir özgürlük sunulmuştur durumda. Hhikaye modu dışında kalan kısımlarda hangi yapıları kuracağımız, Bazen nereye yerleştireceğimiz ve nasıl bir metot izleyeceğimiz büsbütün bize kalmış durumda.
Oyunun öykümü modunda burada yer Meydan halkın sıkıntılarını çözebilecek, onların hayat kıssalarını öğrenebilecek ve daha Fazla etkileşime geçebileceğiz. Farklı farklı kıssaların ve insanların yer aldığı bu oyunda uygun bir yönetici olma yolunda ilerlemeye çalışacağız. Oyun içerisinde kolaydan zora yanlışsız bir zorluk düzeyi bulunacak ve birinci etapta Natürel neyin ne olduğunu öğrenmeye çalışacak daha sonra oyuna alıştığımız süreçlere zorluk düzeyi gittikçe artış gösterecek.
 
 
Oyun içerisinde Tekrar farklı farklı haritalara geçiş yapacak ve burada farklı oyun modlarını deneyebileceğiz. Oyun içerisinde haritanın ve kuralların büsbütün istediğimiz üzere özelleştirilmesine İmkan tanıyan bir mod da yer alıyor. Bu mod sayesinde istediğimiz üzere istediğimiz kuralı koyarak buradaki kenti büyütmeye çalışıyoruz.
Outlanders içerisinde farklı farklı temaya sahip yapılar oluşturuyor ve burada Aka bir Belde kurmaya çalışıyoruz. Hoş bir atmosfere sahip yapılarla birlikte bu oyun içerisinde herkesin huzurlu olmasını sağlamaya çalışıyor ve bu yolda Türlü Yönetim ögelerini deneyimleyebiliyoruz. Oyun içerisinde yapılacak Fazla işimiz olduğundan bu hususta geliştirici grup bizlere özgürlük sunmuş durumda. Oyun içerisinde dilediğimiz üzere şeyleri kurabiliyor ve dilediğimiz formda bunları halka arz edebiliyoruz. Hasebiyle oyun içerisinde kuracağımız yapıların idaresi ve halleri büsbütün bize ilişkin oluyor.
 
 
Bu Belde kurma strateji simülasyon oyunu içerisinde rastgele bir aksiyon ve Cenk ögesi bulunmuyor. Hasebiyle oyun içerisinde rastgele olumsuzluk durumu yer almıyor. Büsbütün huzur ve atmosfer odaklı bir yapının bize sunulduğu bu oyun içerisinde silahlı çatışma olayı yok.  Bunun haricinde oyun bizlere Çeşitli anlarda seçimler sunuyor ve bu seçimlerle birlikte yapacağımız atılımlar bizi ya zafere ya da başarısızlığa götürüyor. Münasebetiyle oyun içerisinde bu seçimler, kuracağımız kentin yapısı ve halkın Sevinç oranı Fazla Ehemmiyet arz ediyor.
Huzurlu bir cemiyet yapısının ve Aka bir kentin kurulabileceği bu oyun içerisinde canlı bir dünya bizleri bekliyor olacak. arka plan sesleriyle, görünümleriyle, atmosferiyle ve renkli grafikleriyle ön plana çıkmaya çalışan bu oyunda strateji ve simülasyon ögelerini deneyerek bir Belde inşa etmeye çalışıyoruz. Kenti inşa etmeye çalışırken bütün Yönetim mekanikleri büsbütün bizim elimizde oluyor. Hangi binayı nereye dikebileceğimiz büsbütün bize ilişkin.
 
 
Oyunun şu anda Steam sayfası üzerinde demosu bulunuyor. Bu demo sürümünü deneyerek oyunun bir kısmını deneyebilir ve oyunu Temel mekanikleri üzerinde bilgi sahibi olabilirsiniz. Demo sürümünü deneyerek oyunu satın alıp almayacağınıza da karar verebilirsiniz. Oyun 7 Mart tarihinde PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Tam sürüm olarak yayınlanacak bu oyun strateji ve simülasyon ögelerini seven oyunculara hitap ediyor. Şayet siz de bu çeşitten hoşlanıyorsanız bu üretime bir göz atabilir ve bir Talih verebilirsiniz.
 
– Mask of Fury (2 Mart: macera, spor, aksiyon, dövüş)
 
 
Ancient Beast tarafından geliştirilen ve Hypetrain Digital tarafından yayınlanacak olan macera, spor, aksiyon, dövüş oyunu Mask of Fury, 2 Mart tarihinde biz oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Dövüş odaklı bu çevrimiçi kadro tabanlı üretim içerisinde anne öyküyü tamamlamak için arkadaşlarımıza birlikte bir grup kurabiliyor ve bu biçimde kıssayı deneyimleyebiliyoruz. Oyun içerisinde 4 oyuncuya kadar dayanak sunuluyor ve bunun yanı Dizi dövüş ögeleri karşımıza çıkıyor. Oyunu isterseniz Biricik başınıza isterseniz arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyor ve kısımlar ortasında geçiş yapabiliyorsunuz. Bu üslup oyunlar Fazla oyunculu tema kapsamında geliştirildiği için arkadaşlarla oynaması daha eğlenceli oluyor.
Oyun içerisinde birçok Ira ve birçok Hasım tipi bulunuyor. Her Hasım çeşidinin kendine ilişkin Özel özellikleri ve maharetleri bulunuyor. Kendi yeteneklerimizi ve hünerlerimizi düşmanlara karşı kullanabiliyoruz bunun yanı Dizi yumruklarımızı ve tekmelerimizi de atabiliyoruz. Oyunda farklı farklı Ira tipleri bulunuyor ve renkli karakterlere sahip bu oyun içerisinde Türlü komboları ve dövüş akınlarını uygulayabiliyoruz.
 
 
Renkli sanat tarzına sahip bu dövüş aksiyon oyunu içerisinde aksiyon tabanlı dövüşler yer alıyor. Oyun içerisinde 8 farklı kısım bulunuyor, bu kısımlar ortasında farklı temalar, Çeşitli tuzaklar, yıkılabilir objeler ve daha fazlası yer alıyor. Her bir kısımda farklı farklı Hasım çeşitleri bizleri bekliyor. Oyun içerisinde Yine Etraf fizikleri bulunuyor, Etraf fiziklerini düşmanlara karşı kullanabiliyoruz ve yıkılabilir bu Etraf fizikleri ile birlikte etrafı büsbütün dağıtabiliyoruz. Oyun içerisinde yer Meydan üstte da bahsettiğim üzere 8 farklı pozisyonda farklı farklı olaylara giriş yapıyor ve oradaki Hasım tehditlerini alt edebiliyoruz.
4 oyuncuya kadar takviye sunan bu oyun içerisinde birçok farklı Ira yer alıyor. Geliştirici takımın üzere belirttiğine nazaran oyunda toplamda 8 farklı Ira yer alıyor. Bu 8 farklı karakterden rastgele birini seçerek oyun içerisine iç edebiliyoruz. İstersek kadro kurarak istersek de Biricik oyunculu bir biçimde ilerleyeceğimiz bu dövüş aksiyon oyununda 8 farklı karakterin hünerlerinden ve özelliklerinden yararlanabiliyoruz. Oyun içerisinde her bir karakterin farklı özelliği ve farklı geçmiş bulunuyor ve bunun yanı Dizi kullanabileceği komboları ve harika atış taarruzları da yer alıyor.
 
 
Fizik mekaniğinin yer aldığı bu oyun içerisinde etrafı dağıtabiliyor ve kırılabilir objeleri bu oyun içerisinde görebiliyoruz. Oyunda farklı karakterlerle Çeşitli kombolar deneyebiliyor ve düşmanlara aman vermemeye çalışıyoruz. Oyunda farklı pozisyonlara ilerleyerek kıssayı ilerletebiliyoruz.
Meydan okumaların ve yumrukların havada gezdiği bu oyun içerisinde toplamda  15 vazife yer alıyor. Bu 15 misyonu tamamlamak için ister Biricik başımıza istersek de 4 şahsa kadar oluşturduğumuz grupla birlikte ilerliyor, karşımıza farklı Hasım cinsleri çıkıyor ve bunları alt etmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde yakın dövüş silahlarından farklı farklı silah tiplerine kadar Fazla Türlü silah tipleri bulunuyor ve bunları kullanarak düşmanları daha tesirli bir biçimde indirebiliyoruz.
 
 
Yumruklarımızı ve yakın hamle silah tiplerini kullanabildiğimiz oyun içerisinde istersek gerçek oyunculara karşı da Saha okuyabiliyoruz. Oyun içerisinde hem etrafa karşı hem de öbür oyunculara karşı Saha okuyabiliyor ve kimin daha yetenekli olduğunu bu imal içerisinde gösterebiliyoruz. Oyun bizlere denetimleri kolay bir yapıyı sunuyor ve bu oyun içerisinde ne kadar ustalaşırsak o kadar Fazla kolay ilerleyebiliyoruz.
Mask of Fury içerisinde farklı farklı Fazla oyunculu modlar yer alıyor. Bu modlar ortasında oyuncuya karşı Saha okumalar, etrafa karşı Saha okumalar, Türlü misyonlara atılacağımız vazife modları, vakte karşı atak modu bunun yanı Dizi hayatta kalma ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak. çok Türlü mod içeriklerine sahip olan bu üretim içerisinde bizleri geniş bir dövüş aksiyon oyunu bekliyor diyebilirim.
 
 
Renkli sanat tarzıyla ve renkli kısımlarıyla karşımıza çıkan bu oyun içerisinde farklı karakterlerle farklı çabalara atılabiliyoruz. Oyunda her bir karakterin farklı yeteneği bulunuyor ve bu yetenekleri kullanmak büsbütün bizim işimiz oluyor. Mask of Fury içerisinde dövüş aksiyon ögeleri ön planda yer alıyor ve oyunun hedefi da zati bu. Bu şekil dövüş aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız ve çevrimiçi Fazla oyunculu bir yapıyı da seviyorsanız bu yapama bir Talih verebilirsiniz. Oyun 2 Mart tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam sayfası şu anda Aleni durumda. Dilerseniz İstek listenize ekleyebilir ve oyun çıktığı Vakit bir bildirim alabilirsiniz.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir