İnşa et, Keşfet, Yarış: 2K ve LEGO Group, LEGO 2K Drive’ın 19 Mayıs 2023’te Çıkacağını Duyurdu

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Mar 24, 2023 Yorum Yok

 
Bugün, 2K ve LEGO Group, 19 Mayıs 2023’te dünya çapında çıkışı gerçekleşecek olan yeni AAA yarış macera oyunu olan LEGO® 2K Drive’ı duyurdu. Visual Concepts tarafından geliştirilen LEGO 2K Drive, ikonik LEGO oyun tecrübesini, oyuncuların istedikleri aracı yapıp istedikleri yere sürebilecekleri ve bir LEGO yarış efsanesi olabilecekleri geniş, Aleni bir dünyayla birleştiriyor.
 
LEGO 2K Drive 2k ve LEGO Group partnerliğinde geliştirilecek olan birinci AAA oyun olma özelliğini taşıyor. 2K’nın yüksek kaliteli ve İlgi cazibeli etkileşimli cümbüş içerikleri oluşturma konusundaki kanıtlanmış uzmanlığı ve LEGO Group’un gibisi görülmemiş kültürel tesiri ile bu paydaşlık, hayranların bildiği ve sevdiği ikonik LEGO oyunları tecrübesini heyecan verici yeni formlarda geliştirecek.
 
Bu çeşitte derin tecrübeye sahip olan Visual Concepts takımı, birinci Defa bir LEGO yarış oyununa AAA kalitesi, oyun derinliği ve çarpıcı görseller getirecek.
 
 
 
LEGO 2K Drive, Türlü araç özelleştirme sistemi sunarken, Aleni dünya sürüşünün ve süratli tempolu rekabetçi yarışın en güzel ögelerini birleştirecek.
 
Ek olarak, Supercar ve hypercar şirketi olan McLaren Automotive ile yapılan Amel birliği, LEGO Speed Champions ikili paket setine, McLaren’in yarışçı ve mühendis Bruce McLaren tarafından kurulmasının 60. yılını kutlamak için piyasaya sürülen McLaren Solus GT ve McLaren F1 LM’yi getirecek.
 
LEGO 2K Drive içerikleri: 
 
– Uçsuz bucaksız Aleni Dünyada Geçen Bir Öykü: Oyuncular, Sky Cup Trophy’yi kazanma umuduyla bir sıra karizmatik rakibe karşı yarışırken Bricklandia’nın Fazla sayıda eşsiz biyom bölgesinde seyahat edecek. Lego 2k Drive’da oyuncular Lego temalı City, Creator, Speed Champions üzere bilinen araçlarla ile yarış,mini oyun,meydan okuma, koleksiyon öğeleri,yok edilebilecek şeyler’in bulunduğu geniş Aleni dünyada istedikleri halde oyunu oynayabilecekler.
 
 
– Yüksek Oktanlı LEGO Yarışı: LEGO 2K Drive, yarış sırasında oyuncuların bir düğmeye dokunarak yarıştaki duruşunu değiştirebilen eşsiz güçlendirme yeteneklerinden yararlanırken Fazla Çeşitli pistlerde savaştığı, süratli, tempolu, olağandışı bir tecrübe sunuyor.
Benzersiz Kişileştirme: LEGO 2K Drive, maceraları boyunca 1.000’den Çok eşsiz LEGO kesiminin yanı Dizi Fazla sayıda renkli tasarım, çıkartma, Yetenek ve daha ziyadesiyle oyuncuların kendi araçlarını kendi zevklerine nazaran inşa etmelerine İmkan tanıyan Türlü bir şahsileştirme sistemi sunuyor.
– Biricik Başınıza yahut Birlikte Oynayın: LEGO 2K Drive, diğerleriyle eğlenmek ve kuvvetli bir Amel birliği için heyecan verici bir rekabetçi Fazla oyunculu oyun modu sunuyor. Mahallî, 2 Benlik bölünmüş ekran aracılığıyla aileniz ve arkadaşlarınızla oynayın yahut emsal maharet seviyelerine sahip diğer yürekli yarışçılarla çevrimiçi olarak eşleşin.
 
 
 
LEGO GAME lideri Remi Marcelli “Video oyunları uzun vakittir hayranlarımızın LEGO System-in-Play büyüsünü deneyimlemelerinin Değerli bir yolu olmuştur ve 2K’nın geniş bir izleyici kitlesi için kaliteli, yenilikçi içerikler sunma konusundaki kuvvetli geçmişi, onları bir sonraki ikonik Lego AAA oyunu yaratmak için eksiksiz bir ortak haline getiriyor”
açıklamasında bulundu. Ayrıyeten “LEGO 2K Drive ile başlayarak, hayranların beklediği LEGO mizahı ve cümbüş üzerine inşa edilen yesyeni bir versiyonu deneyimleyeceği için heyecanlıyız.” cümlesi ile heyecanını lisana getirdi.
Visual Concepts lideri Greg Thomas “LEGO markasının sahip olduğu tarihle, bir LEGO oyununa nasıl yeni ve eşsiz bir şey getirebileceğimizi düşünürken, hem ortaklarımıza hem de uzun müddettir LEGO oyunu hayranlarına karşı üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeydik.Unutulmaz bir tecrübeye yüreklerini döken, sınıfının en yeterlisi oyun yapımcılarından oluşan bir grup oluşturduk, hayranlarla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” açıklamasını yaptı.
 
 
2K CEO’su ve lideri David Ismailer “LEGO Group, onlarca yıllık yenilikçi tüketici tecrübesine sahip ikonik bir marka ve 2K portföyünü dünya çapında yeni kitlelere genişletmeye devam ederken onlarla Amel paydaşlığı yapma fırsatı bizi Fazla heyecanlandırdı.LEGO 2K Drive, yeni, çığır açan LEGO oyunları sunmaya yönelik multi-title taahhüdümüzde inanılmaz bir birinci adım” açıklamasında bulundu.
 
LEGO 2K Drive’ın üç versiyonu bulunuyor: 
 
The Standard Edition PlayStation®4 (PS4™), PlayStation®5 (PS5™), Xbox One, Xbox Series X|S, PC ve Nintendo SwitchTM için kutulu ve digital versiyon olarak çıkacak.
The Awesome Edition yeni bir araç, araç yeteneği ve oyun içi bir LEGO minifigürü içerecek. Oyuncular ayrıyeten, her biri yeni araçlara ve temalara sahip, lansman sonrası dört farklı Drive Pass içeriği dönemine ek olarak, büsbütün yeni bir biyomu tanıtan Year 1 Drive Pass** alacaklar.
 
 
The Awesome Rivals Edition aniden Çok yeni araç, bir araç yeteneği ve oyun içi LEGO minifigürleri içerecek. Oyuncular ayrıyeten, her biri yeni araçlara ve temalara sahip, lansman sonrası dört farklı Drive Pass içeriği dönemine ek olarak, büsbütün yeni bir biyomu tanıtan Year 1 Drive Pass** alacaklar.
 
LEGO 2K Drive Standard Edition, 19 Mayıs 2023’te dünya çapında PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo SwitchTM ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak. Awesome Edition ve Awesome Rivals Edition, 16 Mayıs 2023 tarihinden itibaren dijital olarak erişilebilecek ve Awesome Edition (Fiziksel), PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S için de var olacak, Xbox One ve Nintendo SwitchTM, 16 Mayıs 2023’ten itibaren muhakkak bölgelerde belli satıcılarda stoklarla sonlu olacak.
 
 
 
Ön siparişler bütün platformlarda başladı ve lansman gününden Evvel ön sipariş veren oyuncular Aquadirt Racer Pack(Dijital) sahibi olacaklar. 
 
basın bülteni 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir