Ubisoft İptal Etmelere Doymuyor! Bir Projeyi Daha Rafa Kaldırdı

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Oca 21, 2023 Yorum Yok

 
Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia ve daha ziyadesiyle tanınan Ubisoft, iptal ettiği projelere bir yenisini daha ekledi. Daha Evvel 15 yıldır Beyond Good & Evil 2’nin hala geliştirildiğini belirten, korsan temalı Skull & Bones’u altıncı Sefer erteleyen, üç duyurulmamış projeyi iptal eden Ubisoft, artık arena tabanlı PVP oyunu Project Q’yu rafa kaldırdığını doğruladı.
 
Project Q, 2022 yılının Nisan ayında test basamağına girmişti
 
 
 
2022 yılından umduğunu bulamayan Ubisoft’ta iptal etmeler devam ediyor. İptal etmelere bir yenisini daha ekleyen grup, Project Q hakkında şu açıklamaları yapıyor: “Şirket olarak öncelikli hedefimiz Project Q değil. Mevcut projelere odaklanmak için artık Project Q’nun geliştirilmesini desteklemeyeceğiz.” Bir Ubisoft sözcüsü tarafından açıklanan bu kelamlar VGC tarafından doğrulandı.
 
Project Q, arena tabanlı bir PvP oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birinci olarak Nisan 2022’de test kademesine giren imal, şu anda iptal edilmiş durumda. Paris merkezli oyun şirketi Ubisoft, Project Q’nun iptal edilen üç oyundan biri olup olmadığını şimdi açıklamadı. Şayet üç oyundan biri değilse şu anne kadar dört duyurulmamış proje iptal edilmiş durumda. Bunun yanı Dizi iptal haberinin oyunun Discord sunucusundan geldiğini belirtmekte fayda var.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir