Google Stadia Hizmetine Son Vermeden Önce Ücretsiz Bir Oyun Yayınladı

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Oca 15, 2023 Yorum Yok

 
Google tarafından geliştirilen ve 18 Ocak’ta hizmetlerini kapatacak olan bulut oyun hizmeti Stadia için daha Evvel platformun Çeşitli özellikleri test etmek için kullandıkları bir oyunu fiyatsız olarak yayınladı. Worm Game isimli bu üretim şu anda fiyatsız olarak kullanıcılara sunuluyor. Stadia hizmetleri şu anda erişilebilir durumda olmadığından Worm Game isimli oyunu tarayıcınız üzerinden oynayabilirsiniz. Oyun sadece İngilizce lisanında var ve 20’den Çok ülkede destekleniyor.
 

https://twitter.com/GoogleStadia/status/1613998016033071104

 

 
Google Stadia, rekabete dayanamadı
 
 
Google Stadia birinci olarak Amazon Luna, PlayStation Plus ve Xbox Game Pass üzere piyasadaki öteki oyun abonelikleriyle rekabet edebilmek için yola çıktı. Google tarafından geliştirilen bu bulut oyun hizmeti başkalarında olduğu üzere abonelik biçiminde işliyordu. Lakin Stadia Vakit içerisinde rakiplerin gerisinde kalarak bu rekabete daha Çok dayanamadı. 
 
Yeterli ilgiyi görmeyen ve düşük performans gösteren Stadia hizmeti ile Google umduğunu bulamadı. Google diğer taraftan bu bulut oyun hizmeti teknolojisinin daha da yükseleceğini ve kullanıcılar tarafından bir standart haline geleceğini bildiriyor.
 
Daha önce Stadia reis yardımcısı Phil Harrison bir blog yazısında şunları söylemişti: “Stadia’nın tüketiciler için bulut oyun dalına yaklaşımı kuvvetli bir teknoloji temeli üzerine inşa edilmiş olsa da kullanıcılarda beklediğimiz ilgiyi göremedik. Bu yüzden Stadia hizmetimizi sona erdirmek ismine güç bir karar aldık.”  

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir