RPG Mugen Souls, 2023 Baharında Switch’e Geliyor

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Kas 21, 2022 Yorum Yok

 
Eastasiasoft, Compile Heart tarafından geliştirilen RPG Mugen Souls’un Switch sürümünü 2023 baharında piyasaya süreceğini duyurdu. Oyunun Switch sürümü, daha Evvel yayınlanmış bütün ek hem metin hem de ses için tam Japonca ve İngilizce lisan dayanağı içerecektir.
 
Oyun açıklaması
 
Evreni ve yedi dünyasını fethetme vazifesinde Chou-Chou’ya katılın! Bu anime stili JRPG’de, sağlam yoldaş Altis, sadık piyon Ryuto ve daha fazlasının Denetim komutasını alacaksınız. ancak her şey planlandığı üzere gidecek mi?
 
Mugen Souls, hür dolaşan bir Cenk haritasında Dizi tabanlı dövüş, parti ve maharet özelleştirme, keşfedilecek geniş dünyalar ve hayranların bayıldığı pek Fazla “moe” estetiği sunuyor! Hiper Modu aktifleştirmek için Cenk alanında kristalleri yok edin, kombolar gerçekleştirin ve Moe Kill tekniklerini kullanarak düşmanları köleleştirin, zayıflıklarından yararlanarak onları birer eşyaya dönüştürün. 
 
Duyuru Videosu
 
 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir