Forspoken için Oyunun Dünyasına Bakış Fragmanı Yayınlandı

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Kas 11, 2022 Yorum Yok

 
Bir müddettir geliştirilen Aleni dünya aksiyon macera oyunu Forspoken için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oyunun büyü sistemini gösteren bir fragman yayınlandı artık ise oyunun dünyasını bizlere sunan yeni bir görüntü sunuldu. Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions tarafından oyunculara sunulacak bu üretimde bizlere geniş bir dünya sunulacak.
 
Geniş bir Aleni dünya 
 
 
 
Oyunda Athia olarak geçen bu dünya oyunculara geniş bir tecrübe sunmaya hazırlanıyor. Oyunun bu devasa dünyasında Türlü maceralar, tehlikeler ve değerli taşlar bekliyor. Bu değerli taşlar anne Ira Frey için Fazla Ehemmiyet arz ediyor. Bunlar sayesinde güçlenebiliyor ve berbatların eline geçen güçleri yok etme yolunda Aka yardım sağlıyor. 
 
Oyunun dünyasında su geçitleri, gizli bölgeler, zirvelik yerler, bulmacalar, Türlü anıtlar, yıkık dökük harabeler ve daha fazlası yer alıyor. Buraları keşfetmek ve sırlarını açığa çıkarmak büsbütün bize kalıyor.
 
Sihir ve büyünün Cenk sisteminin temelini oluşturduğu Forspoken’da oyuncular Fazla sayıda yeteneğin kilidini açabiliyor ve düşmanlara karşı bu büyüleri uygulayabiliyor. Forspoken’da kullanacağımız büyü gücü geometrik desenlerle tasvir ediliyor. Bu da estetik açıdan daha âlâ bir görsellik oluşturuyor. 
 
Forspoken ne Vakit çıkış yapacak? 
 
Forspoken, 24 Ocak 2023’te PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.  
 
Fragman videosu
 
 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir