Atomic Heart için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Fixlenmiş Hile, Genel, Güncel Hile, Hile, İnceleme/Özel İnceleme, Ön İncelemeler, Tam Çözüm/Rehber Oca 13, 2023 Yorum Yok

 
Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanacak olan birinci Şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart için yeni oynanış görüntüsü yayınlandı. 14 dakikalık bu oynanış sekansı içerisinde oyun içi aksiyon sistemi, Türlü Hasım tipleri ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Dünyası ve aksiyon sistemiyle dikkat çekiyor 
 
 
 
Grafikleriyle ve yırtıcı aksiyon sistemiyle dikkatleri üzerine çeken Atomic Heart’ın nihayet ekran manzaraları, PC oyuncularının bu oyundan görsel olarak neler bekleyebileceğini gösteriyor. Gerçek vakitli Ray Tracing efektlerini destekleyecek olan bu oyun bizleri Sovyetler Birliği’nin alternatif cihanına götürüyor. 
 
Atomic Heart’da oyuncular, silahların ve yeteneklerinin düzeyini yükseltebilecek. Bunun yanı Dizi hem yükseltme hem de yağmalama mekanikleri oyun içerisinde yer alacak. Ayrıyeten oyuncuların çözmesi gereken bulmacalar da bulunacak. 
 
Atomic Heart, 21 Şubat 2023 tarihinde geliyor. Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıyeten Xbox Game Pass hizmetine de iç edecek. Böylelikle Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.  
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
14 dakikalık oynanış videosu 
 
 

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir